Šlesers ar sievu ballējas VIP ballītē, bet jaunākais dēls garlaikojas «Jaunajā vilnī» (63)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Miljonārs, ekspolitiķis Ainārs Šlesers (43) ir viens no Latvijas slavenajiem, kas katru gadu nelaiž garām Jūrmalas krāšņāko mūzikas festivālu «Jaunais vilnis 2013«. Arī šis gads nav izņēmums, kad Šlesers ar sievu Inesi (40) un dēliem apmeklē koncertus, bet naktīs dodas ballēties kopā ar Krievijas ietekmīgajiem ļaudīm un šovbiznesa pārstāvjiem.

Šleseru ģimene ieradusies uz "Jaunā viļņa 2013" atklāšanas koncertu. (No kreisās) vecākais dēls Edvards un vecāki Inese un Ainārs
Šleseru ģimene ieradusies uz "Jaunā viļņa 2013" atklāšanas koncertu. (No kreisās) vecākais dēls Edvards un vecāki Inese un Ainārs Foto: Edgars Kalmēns

Ainārs Šlesers ar dzīvesbiedri Inesi Šleseri un vecāko dēlu Edvardu klātienē vēroja «Jaunā viļņa» atklāšanas koncertu. Starp saviem ģimenes vīriešiem Inese, kas bija tērpušies elegantos uzvalkos, mirdzēja sarkanā kleitā. Bijusī politiķe ir lieliskā formā, lai gan šajā pavasarī pasaulē laida piekto bērniņu – meitenīti.

Šleseru pāris pabijuši arī vienā no smalkākajām «Jaunā viļņa» ballītēm, kas norisinās Lielupes krasta restorānā «Pinot Marina«.

Savukārt uz otro «Jaunā viļņa» konkursa dienu, kad dalībnieki izpildīja savas valsts hitu, Ainārs Šlesers koncertu vēroja ar vecāko dēlu Edvardu un jaunāko dēlēnu Marku Leonardu. Tiesa gan, kad «Jaunā viļņa» konkursanti izpildīja savas valsts hitus, mazākais Šlesers, kas koncertu vēroja, sēžot starp tēti un vecāko brāli, sāka garlaikoties.

Komentāri (63)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu