«Jaunā viļņa» dalībnieki baudīs brīvdienu, bet Dzintaru koncertzālē notiks Agutina radošais vakars (13)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien konkursa «Jaunais vilnis 2013» dalībnieki baudīs brīvdienu, tomēr neskatoties uz to konkursa rīkotāji būs sarūpējuši dažādus pasākumus.

«Jaunā viļņa» pasākumi šodien sāksies plkst.12 Dzintaru pludmalē ar tradicionālo pludmales futbola turnīru «New Wave International Beach Soccer Cup». Futbola mačā piedalīsies šovbiznesa zvaigznes, kas spēlēs pret «Jaunā viļņa» konkursa dalībniekiem.

Plānots, ka futbola spēlē piedalīsies Valērija, Josifs Prigožins, Žanna Friske, Leonīds Agutins, grupa «A'Studio», Sergejs Lazarevs un daudzi citi mūziķi.

Plkst.14 «Jaunā viļņa» atmosfēru varēs baudīt Rīgā, jo uz «Origo Summer Stage» skatuves notiks jau ierastais konkursa koncerts. Šodien koncertā uzstāsies Liza Puris no Maskavas, kura 2012.gadā kļuva par bērnu konkursa «Jaunais vilnis» uzvarētāju, bet plkst.19 Dzintaru koncertzālē sāksies Leonīda Agutina radošais vakars.

Agutina radošajā vakarā krievu, ukraiņu un latviešu šovbiznesa zvaigznes izpildīs Agutina radītās kompozīcijas, kas būs gan to oriģinālajā izpildījumā, gan arī mūsdienīgā aranžējumā. Šī vakara koncertprogrammā uzstāsies Valērijs Meladze, Grigorijs Ļeps, Alsu, grupa «A-Studio», Valērija, Valērijs Sjutkins, Nikolajs Agutins, Leonīds Agutins, Anželikas Varum, Jurijs Antonovs, Larisa Doļina, Dima Bilans un daudzi citi.

Turpinot pagājušajā gadā sākto tradīciju, arī šoreiz Rīgā, 11.novembra krastmalā, tiks rīkota «Jaunā viļņa» diskotēka. Nakts diskotēka «Muz-TV» sāksies plkst.21.30 un tajā uzstāsies grupa «A-Studio», Dima Bilans, Timurs Rodrigezs, Ani Lorak, Boriss Moisejevs, Poļina Gagarina, Irina Dubcova, grupa «Uma2rman» un daudzi citi mūziķi, kuri izpildīs tādu deju mūziku, kas neļaus garlaikoties nevienam pasākuma apmeklētājam.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu