Šovakar «Jaunā viļņa» dalībnieki izpildīs savas valsts hitus (24)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šodien, 25. jūlijā, Jūrmalā notiks konkursa «Jaunais vilnis 2013» otrā diena, kurā dalībnieki kopā ar kādu no zināmiem dziedātājiem žūrijai un skatītājiem izpildīs savas valsts hitu.

«Jaunā viļņa» pasākumi šodien sāksies jau plkst.12, kad Jūrmalas pludmalē notiks tradicionālās pludmales futbola sacensības pret profesionālām Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Baltkrievijas komandām.

Savukārt plkst.14, kā ierasts, konkursa pasākums būs baudāms Rīgā, uz «Origo Summer Stage» skatuves. Šodien klausītājus priecēs «Bērnu jaunā viļņa» pārstāvis - jaunais dziedātājs Pāvels Artjomovs no Maskavas.

Vakara pasākums Dzintaru koncertzālē sāksies plkst.19. Pirms konkursa finālistu snieguma uz Dzintaru koncertzāles skatuves notiks tradicionālais konkursa žūrijas pārstāvju koncerts. Katrs šī vakara koncerta numurs kļūs par ekskluzīvu priekšnesumu.

Vakar, 24.jūlijā, Dzintaru koncertzālē norisinājās konkursa «Jaunais vilnis» pirmā diena, kad 16 šā gada konkursanti no 12 valstīm izpildīja ārzemju hitus. Latviju pārstāvošais Pēteris Upelnieks uzstājās ar kārtas numuru pieci un saņēma 107 punktus, kas viņam piešķir 11. vietu. Šobrīd vislielākās žūrijas simpātijas pieder kubietim Roberto Kel Torres.

Konkursa dalībniekus vērtē žūrijas dalībnieki Valērijs Meladze, Valērija, Igors Krutojs, Igors Matvijenko, Igors Ņikolajevs, Konstantīns Meladze, Laima Vaikule, Leonīds Agutins, Maksims Fadejevs, Toto Kutunjo un Jurijs Antonovs.

Savukārt neformāls pasākums «Jaunā viļņa» dalībniekiem un viesiem šodien tiks rīkots Ragaciemā, kur notiks Zivju diena. Sagaidāms, ka pasākumā piedalīsies vairāk nekā 300 viesu, tajā skaitā Krievijas šovbiznesa zvaigznes, Latvijas uzņēmēji un politiķi, kā arī uzņēmēji no Krievijas, Ukrainas, Kazahstānas, Izraēlas un citām valstīm.

Konkursa finālā piedalās 16 dalībnieki no 12 pasaules valstīm - Latvijas, Krievijas, Armēnijas, Vjetnamas, Vācijas, Ukrainas, Azerbaidžānas, Kazahstānas, Kirgizstānas, Gruzijas, Indonēzijas un Kubas.

Latviju šogad konkursā pārstāv Pēteris Upelnieks, kurš 2010.gadā grupas «PeR» sastāvā piedalījās «Jaunā viļņa 2010» finālā, iegūstot 11.vietu.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu