"Bez Tabu" ceļojums ved uz Karpatiem un Krimu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

No 1.augusta veselu nedēļu ik darba dienu 19.15 TV3 piedāvās noskatīties, kā klājās ekspedīcijas "GoExpedition Karpati - Krima 2011" dalībniekiem, informē TV3 pārstāve Marta Zandersone.

Divas nedēļas norisinājās ekspedīcija "GoExpedition Karpati – Krima 2011", kurā piedalījās "Bez Tabu" korespondents Alberts Dinters. Piedzīvojumos viņš metās kopā ar vēl septiņiem komandas biedriem. Šī bijusi ne pirmā un noteikti ne pēdējā kopīgi rīkotā šāda veida izklaide.

Kopumā ceļā devās trīs īpaši aprīkotas ekipāžas, kuras spēja pievārēt visneiedomājamākos ceļu un bezceļu posmus.

Par redzēto un piedzīvoto Alberts Dinters stāsta: "Pieveikto teju 6000 km laikā piedzīvoti gan bīstami, gan smieklu pilni brīži. Divu nedēļu laikā izbaudīts gan absolūts bezceļš, kur normāli ļaudis ne tuvu nebrauktu, gan Krimas kalnu serpentīni. Mērķis pavisam vienkāršs - redzēt pašiem un parādīt citiem to, ko ceļotājs skata savām acīm. Ekspedīcijas laikā pabūts piecās kalnu virsotnēs, arī otrajā augstākajā Ukrainas Karpatu kalnā Pop Ivan, kā arī apmeklētas padomju kara bāzes, kurās noklausījās kapitālistu runāto."

Ekspedīcijas laikā Aizkarpatu sādžās piedzīvota atgriešanās deviņdesmitajos gados un no ciema iedzīvotājiem uzklausīti dzīves stāsti. Bijusi arī maldīšanās Moldovas slavenas vīna darītavas pagrabu labirintos, kur plauktos zem biezu putekļu kārtas atrodamas saules dzēriena pudeles. Gardo dziru savulaik bija paredzēts sūtīt Krievijas caram Nikolajam.

Raidījuma autors kopā ar protestētājām no ukraiņu organizācijas "Femen"
Raidījuma autors kopā ar protestētājām no ukraiņu organizācijas "Femen" Foto: Publicitātes foto / TV3

Krimā bija iespēja izstaigāt savulaik īpaši slepeno atomzemūdeņu remonta bāzi, kura atrodas vairākus kilometrus zem kalna. Te tika remontēti peldlīdzekļi, kurus kara gadījumā bija paredzēts sūtīt pret agresīvajiem kapitālistiem. Un saldajā ēdienā kas īpašs - Kijevā notika tikšanās ar skandalozākajām Ukrainas protestētājām no organizācijas "Femen", kuras pret pastāvošās iekārtas nejēdzībām protestē, publiski izģērbjoties. Viņu devīze ir: atnāc, izģērbies un uzvari!

Alberts Dinters no ekspedīcijas atvedis daudz stāstu, kurus būs interesanti ieraudzīt un uzklausīt ikvienam, tādēļ nenokavējiet īpašo "Bez Tabu" ceļojums rubriku jau augusta sākumā.

Ekspedīcijā "GoExpedition Karpati – Krima 2011" piedzīvotais - TV3 no 1.augusta ik darba dienu plkst. 19.15.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu