Mailija Sairusa iesaka Džastinam Bīberam nebūt stulbam (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Dziedātāja un aktrise Mailija Sairusa iesaka Džastinam Bīberam nebūt stulbam un paņemt pauzi no mūzikas un ballītēm un pagaidīt kamēr norimst visi viņa saceltie negāciju kalni.

Mailija iesaka Džastinam izkāpt no prožektoru gaismu žilbinošā apļa un palikt kādu laiku maliņā līdz visas viņa negatīvās lietas, ko viņš sastrādājis norimstas.

Foto: AFP/LETA

Dziedātāja saprot, ka Džastins nemaz nespēs apstāties muļķību darīšanā, līdz būs cilvēki, kas viņu uz to pamudinās, izaicinās.

Mailija mēģinājusi dziedātājam iegalvot, ka brīžos, kad viņš nekur neparādās un nedara muļķības, cilvēki novērtē un klausās viņa mūziku, bet kad viņš parādās, tad viss, kas interesē cilvēkus ir runāt sliktu par pašu Džastinu un viņa izdarībām.

To jaunā dziedātāja pamatojusi ar puiša portālā «Instagram» ievietoto video, cilvēki to noskatās un atzīst par smieklīgu, bet saka, ka tas ir mēsls, jo cilvēks, kas to ielicis ir Džastins.

Puisis joprojām nav ņēmis vērā draudzenes padomu un turpina apmeklēt ballītes.



Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu