Televīzijas dīva Liene Bērziņa kļuvusi par meitiņas māmiņu (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Liene Bērziņa ir kļuvusi par māmiņu savam otrajam mazulim. Pasaulē ir nākusi televīzijas raidījumu vadītājas meitiņa Līna Grieta, kurai vārds dots par godu abām Lienes vecmāmiņām.

Dzemdības noritējušas Bulduru slimnīcā, slimnīcas izvēle bijusi vienkārša, tā atrodas tuvu Lienes mājām un jaunā māmiņa nav redzējusi iemeslu, kāpēc meklēt citu slimnīcu, ja iespējams mazuli laist pasaulē labā slimnīcā, kas atrodas māju tuvumā. Protams, pirms tam televīzijas seja kopā ar vīru Kasparu Bērziņu, bija aizbraukuši uz Bulduru slimnīcu un apskatījuši to.

Foto: TV3 publicitātes foto

«Jūtos brīnišķīgi, esmu jau mājās no slimnīcas, mūs ātri izlaida ārā, arī mazā jūtas lieliski,» ar prieku nosaka Liene.

Mazulīte kā jau visi mazi bērniņi, kuri tikko piedzimuši ir jauki, daudz guļ un neizrāda raksturu, tas parādās mazliet vēlāk.

Foto: TV3 publicitātes foto

Par meitiņas vārdu runājot, Lienes ģimenē ne brīdi nav bijusi diskusija kā nosaukt meitenīti. Uzzinot priecīgo jaunumu, ka gaidāms ģimenes pieaugums uzreiz tika nolemts, ka ja būs meitiņa viņu sauks abu Lienes vecmāmiņu vārdos. Tāpēc mazulītei tika dots vārds Līna Grieta.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu