Upelnieku pirms «Jaunā viļņa» apciemojusi mūza

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gee

Dzīvesstila portāls «Sejas» katru dienu atspoguļo Latvijas dalībnieka Pētera Upelnieka spilgtākos piedzīvojumus, atpūtu un izklaidi, mēģinājumu procesu, gatavojoties Jūrmalas festivālam «Jaunais vilnis 2013«. 23. jūlija vakarā Pēteri redzēsim uz Dzintaru koncertzāles skatuves kopā ar citiem šā gada konkursantiem, izpildot «Jaunā viļņa» himnu «Jūrmala«. Festivāla priekšvakarā Pēteri apciemojusi mūza.

«No rīta līdz vakaram ir mēģinājumi un tā tas būs līdz 23. jūlijam. Atkārtojam un atkārtojam dziesmas. Dziedam, mēģinām un atbalstam cits citu. Drīz zināsim visas konkursantu dziesmas no galvas, jo otrās konkursa dienas dziesmas dziedam viens ar otru. Pēdējās divas dienas pirms festivāla ar mums strādāja abi mūzikas producenti - Brendons Stouns un Anastasija Muhina.

Vakar pēc pusdienām beidzot man bija vairāk kā 15 minūtes brīvā laika un es beidzot aizgāju līdz jūrai. Lēnām devos uz mēģinājumu paviljonu. Šis laiks, ko pavadīju pie jūras, man bija ļoti svarīgs, jo sakoncentrēju domas un kārtīgi pārdomāju visus savus trīs priekšnesumus un vakarā, atgriežoties viesnīcā, komponēju jaunas dziesmas.

Likās, ka kavēju mēģinājumu un devos uz mēģinājumu paviljonu, bet izrādās, ka visi vēl nebija atnākuši no pusdienām un varēju pasēdēt ārā un padziedāt pats. Sanāca tāds mazs koncerts pašam sev « Raiņa 3 priedēs»,» stāsta dziedātājs.

Pēteris Upelnieks brīvā brīdī no mēģinājuma jūras krastā
Pēteris Upelnieks brīvā brīdī no mēģinājuma jūras krastā Foto: Gee

Pēteris arī paguvis agrā rīta stundā, mērot ceļo no Jūrmalas uz Rīgu, lai salonā «Slava» izveidotu frizūru pie slavenību iecienītā friziera Kārļa Ezergaiļa. Par Pētera vizuālo tēlu, tērpiem ārpus konkursa un mediju intervijām atbild dziedātāja menedžere Gee jeb Ilze Eriņa. Viņa rūpējas, lai Pēterim Jūrmalā nekā netrūkst un viņš 24 stundu garumā pilnībā varētu gatavoties «Jaunajam vilnim».

Tā kā TV «Jaunā viļņa» raidlaiks šodien būs ierobežots, dalībnieku uzstāšanās kārtības izloze pirmai konkursa dienai notika vakar. «Tā kā konkurss Jūrmalā notiek jau 12 gadu un Latvijā ir 12 gadus jāmācās skolā, mēģinājuma laikā, nodziedot pirmās konkursa dienas dziesmu, dalībnieks pats izvēlas cepurīti, kuras iekšpusē ir norādīts kārtas numurs. Pirmajā konkursa dienā 24. jūlijā es uzstāšanos ar kārtas numuru pieci un izpildīšu Boba Mārlija dziesmu «No women, no cry«,» nosaka Pēteris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu