Amanda Bainsa izmesta no viesnīcas (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pēdējos mēnešos dzeltenās preses izdevumi un slejas nepastāv bez aktrises Amandas Bainsas izgājieniem.

Pēdējā laikā aktrise paspējusi atteikt izdevumam «Playboy», kurš piedāvāja viņai vadīt savu raidījumu, kam piedevām klāt nāktu šoferis, kas problēmu mākto aktrisi nogādātu jebkurā vietā, jebkurā diennakts laikā.

Amanda ir arī nokrāsojusi zilus matus un sākusi ierakstīt savu albumu. Kuru sola ierakstīt kvalitatīvāk, modernāk un muzikālāk kā to jebkad spētu izdarīt dziedātājs Drake.

Foto: AP/Scanpix


Ir notikusi arī pirmā tiesas sēde saistībā ar narkotiku lietošanu atrodoties pie automašīnas stūres, dziedātāja ir izteikusi savas domas, solījusi laboties, spriedums tiks paziņots augustā notiekošajā tiesas sēdē.

Viesnīcas «Ritz Carlton» viesnīcas darbinieki nespēja izturēt Amandas izgājienus. Aktrisei vairākkārt aizrādīja, ka viesnīcas numuriņos ir aizliegts pīpēt gan cigaretes, gan marihuānu.

Arī manieru trūkums runājot ar personālu bija manāms, tas sadusmoja viesnīcas vadību.

Foto: AP/Scanpix

Pusdienojot viesnīcas restorānā Amanda paziņojusi apkalpotājai, ka viņa ir pārāk neglīta, lai to apkalpotu. Vēlāk izrādot laipnību aktrise piedāvāja meitenei plastiskā ķirurga telefona numuru. Oficiante izplūda asarās.

Neskatoties uz to, ka Amanda dzīvojusi numuriņā, kur nakts maksā 700 dolārus un dienas laikā viņa restorānā iztērējusi vairāk kā 2000 dolārus, administrācija lūgusi viņu pamest viesnīcu.

Nu Amanda atkal ir jaunu māju meklējumos.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu