TV3 - "Ilgais ceļš kāpās" un "Gandrīz ideālas vakariņas"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

No 25.jūlija telekompānija TV3 saviem skatītājiem Latviešu nedēļas ietvaros piedāvās "Gandrīz ideālas vakariņas" īpašu svētku raidījumu, un uzreiz pēc tam varēs sekot latviešu daudzsēriju filmas "Ilgais ceļš kāpās" notikumiem, informē TV3 pārstāve Marta Zandersone.

Filma "Ilgais ceļš kāpās", kas uzņemta 1981.gadā, papildu komentārus neprasa – tas ir pirmais Latvijas seriāls (režisors - Aloizs Brenčs) ar izcilo aktrisi Lilitu Ozoliņu galvenajā lomā.

Filmas darbības vieta ir zvejnieku ciemats, un filmas septiņās sērijās atainota Martas un Artūra (lietuviešu aktieris Jozs Kiseļus) mīlestība, kara laika pārbaudījumi, Martas laulība ar Rihardu un šķiršanās, sievietes dzīve tālumā - Sibīrijā. Arī pārējo cilvēku likteņi rādīti ciešā sasaistē ar laiku un vēsturiskajām norisēm. Klasika, kura jāredz!

Daudzsēriju filmas "Ilgais ceļš kāpās" sērijas TV3 - sākot ar 25.jūliju plkst. 21.

Raidījuma "Gandrīz ideālas vakariņas" dalībnieki
Raidījuma "Gandrīz ideālas vakariņas" dalībnieki Foto: Publicitātes foto / TV3

Savukārt raidījumā "Gandrīz ideālās vakariņas" Latviešu nedēļā viesosies cilvēki, kuri ir daudz ieguldījuši Latvijas vārda popularizēšanā: pirmdien namamātes lomā iejutīsies basketboliste Gunta Baško, otrdien viesus uzņems LNSO pirmā vijole Raimonds Ozols, trešdienā ciemošanās noritēs pie tautas deju ansambļa "Zelta sietiņš" vadītājas Baibas Šteinas, bet nedēļa noslēgsies motosportista Jāņa Vintera mājā.

Raidījums "Gandrīz ideālas vakariņas" - ik vakaru plkst.20.20.

Šī patiesi būs svētku nedēļa, kad par gardu maltīti un īstu svētku atmosfēru parūpēsies cilvēki, ar kuriem mēs pamatoti lepojamies!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu