Kriss Takers, viesojoties Jūrmalā, būs pieticīgs! Zelta podu nevēlas (33)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Viens no populārākajiem Amerikas komēdiju aktieriem Kriss Takers augustā apmeklēs Latviju, lai piedalītos Jūrmalā notiekošajā augstās humora nedēļas «Comedy club» desmit gadu jubilejas pasākumā. Kriss jau atsūtījis savu prasību sarakstu, kurā galvenais uzsvars likts uz aktiera drošību.

Kriss Takers ir viens no pieprasītākajiem Amerikas komēdiju spēlētājiem. Latvijas iedzīvotājiem Kriss spilgtā atmiņā palicis no filmas «Piektais elements», kā arī, atveidojot detektīvu Džeimsu Kārteru, seriālā «Rush hour». Pateicoties šai lomai aktieris ir atzīts par vislabāk pelnošo komēdiju seriālu aktieri. Piekrītot piedalīties trešajā seriāla sezonā Kriss saņēma divdesmit piecus miljonus dolāru.

Atšķirībā no citām Holivudas zvaigznēm Krisa prasību saraksts ir ļoti vienkāršs. Viņš populārā krievu humora šova «Comedy Club» organizatoriem nelūdz zelta tualetes podu un nepievērš uzmanību aizkulišu telpu krāsai.

Aktieris vēlas, lai aizkulisēs un viņa ģērbtuvē vienmēr ir apsardze. Kriss pieprasa vienu lielu ģērbtuvi priekš sevis un divas mazākas savai komandai.

Takera ģērbtuvei jābūt tik lielai, lai tur omulīgi spētu justies četri cilvēki. Piedevām jābūt ērtām mēbelēm, kur visiem četriem sēdēt.

Kriss arī vēlas, lai telpas būtu tīras un tiktu uzturētas kārtībā, kā arī, lai telpās ir piemērots apgaismojums.

Protams, jābūt arī privātai tualetei un spoguļiem, kuros sevi var apskatīt pilnā augumā.

Brīdī, kad pasākuma teritorijā tiek ielaisti cilvēki, pie skatuves jāstāv diviem, uniformās tērptiem apsargiem, kuriem jāspēj atturēt ikviens, kurš vēlēsies tuvoties skatuvei.

Savukārt ballīšu karaliene Parisa Hiltone, kura arī pirmo reizi viesosies Latvijā uz «Comedy Club» desmit gadu jubilejas svinībām, ir izvēlīgāka un viņas prasību saraksts jeb «raideris» ir daudz lielāks.

Kā zināms, Krievijā populārais TV humora šovs «Comedy Club» no 31. līdz 4. augustam Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē un privātajā pludmalē «Havana Lounge Club» svinēs savu desmito jubileju.



Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu