Upelnieks raksta mammai: «Gaidi mājās no «Jaunā viļņa» ar 50 000!» (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dzīvesstila portāls «Sejas» katru dienu atspoguļo Latvijas dalībnieka Pētera Upelnieka spilgtākos piedzīvojumus, atpūtu un izklaidi, mēģinājumu procesu, gatavojoties Jūrmalas festivālam «Jaunais vilnis 2013«. Pēteris nopietni aizrāvies ar mēģinājumu procesu. «Jaunajā vilnī» viņš dziedās duetā ar Lieni Candy un jau piemērījis vairākus koncerttērpus, ko piedāvā dizaineri no Krievijas. Savukārt, kad konkursa dalībniekiem «Latvijas pasts» pasniedza personalizētās pastmarkas, Pēteris uzrakstīja pastkarti mammai, kurā ir šādas rindas: «Gaidi mani mājās. No «Jaunā viļņa» atgriezīšos ar 50 000 eiro!«.

«Smieklīgākais un jautrākais mēģinājums izvērtās visiem, kad atkārtojām uznācienu ar karogiem. Konkursantu ir daudz, visi smejas, jokojas un nespēj koncentrēties, nepārtraukti izdarījām kaut ko citu, nekā to, ko gribēja režisors. Tagad ir apstiprinātas dziesmas visām trīs konkursa dienām. Otrajā konkursa dienā dziedāšu kopā ar Lieni Candy Raimonda Paula dziesmu «Любовь настала». Vakarā mēģinājums bija ļoti interesants, katrs varēja izpildīt to konkursa dziesmu ko vēlas. Visi izvēlējās izpildīt tās dziesmas, kuras ir grūtākās un pie kurām daudz vēl ir jāpiestrādā. Ļoti pamācošs mēģinājums, jo katrs, kas bija klāt mēģinājumā drīkstēja izteikt savu viedokli. Tā bija ļoti laba pieredze. Mēs iedvesmojamies viens no otra, atbalstam viens otru un mācāmies viens no otra. Ļoti noderīga pieredze.

Paralēli tam sākām piemērīt dažādus koncerttērpus. Lielākie joki sākās, kad kopā ar Kazahstānas pārstāvi izdomājām izpildīt kopīgi dziesmas, jo koncerttērpā ģērbtais Adams izskatās kā Psy. Pašā vakarā gatavojos nākamās dienas mēģinājumam. Iedvesmojos no Mika Džegera, jo dziesma, ko izpildīšu konkursa trešajā dienā man ir ļoti īpaša. Gatavojos to izdot kā singlu uzreiz pēc konkursa «Jaunais Vilnis 2013»,» stāsta Pēteris Upelnieks.

Pēteris "Go Planet" kartinga trasē, kur notika konkursantu kārtas numuru izloze
Pēteris "Go Planet" kartinga trasē, kur notika konkursantu kārtas numuru izloze Foto: Gee

Konkursantiem ik diena ir piesātināta ar dažādiem piedzīvojumiem. Viņi jau paguvuši saņemt «Latvijas pasta» personalizētās pastmarkas un jau aizsūtījuši uz mājām saviem tuviniekiem pastkartes ar īpašajām pastmarkām. Pēteris mammai aizsūtīja kolorītu pastkarti ar tekstu: «Gaidi mājās, atgriezīšos ar 50 000 eiro!» Tekstā minētā naudas summa «Jaunā viļņa» 1. vietas ieguvējam iepriekšējos gados tika pasniegta kā balva.

«Go Planet» kartinga trasē izlozēta arī secība, kādā konkursanti uzstāsies otrajā un trešajā konkursa dienā. Pēteris otrajā konkursa dienā uzstāsies ar piekto kārtas numuru, bet trešajā konkursa dienā viņš uzstājas ar otro kārtas numuru.

Pēterim "Spilva" uz Jūrmalu atgādājusi grozu ar gardā ābolu biezeņa burciņām
Pēterim "Spilva" uz Jūrmalu atgādājusi grozu ar gardā ābolu biezeņa burciņām Foto: Gee

Īpašu dāvanu Pēterim sarūpēja SIA «Spilva«. Zinot, ka dziedātājam garšo tieši «Spilva» gardie ābolu biezeņi, viņš dāvanā no šā uzņēmuma saņēma vairākas burciņas ar kāroto našķi.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu