Slavenības pulcējas uz Kannu festivālu tepat Rīgā (71)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

17. jūlija pievakarē viesnīcā «Mazā Elizabete» norisinājās Kannu festivāls, kuru apmeklēja sabiedrībā zināmi ļaudis. Tomēr lielākās slavenības pasākumā bija lejkannas, kurās ikviens Kannu festivāla apmeklētājs varēja veidot savas ziedu kompozīciju. Tās būs iespējams apskatīt visu vasaras sezonu «Mazās Elizabetes» pagalmā.

Pasākumā viesi iekļuva, ejot pa sarkano paklāju, kas radīja mazas grūtības augsto papēžu īpašniecēm, tomēr ar pavadoņu pasniegto roku palīdzību problēma tika atrisināta.

Pagājušajā gadā viesnīcas īpašniece Dace Bunkusa rīkoja pasākumu, kurā ziedi tika stādīti kurpēs, šogad kurpes nomainīja dažādu izmēru lejkannas.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Pirmie, izveidot savas kompozīcijas lejkannās, piekrita aktieri Zane Vaļicka un Normunds Laizāns. Skaistie tērpi nebija šķērslis, lai aktieri ar aizrautību stādītu ziedus lejkannās. Puķu dēstītājiem tika piešķirti balti cimdiņi. Zane Vaļicka neniekojās ar mazu lejkanniņu, bet uzreiz sāka veidot savu kompozīciju pašā lielākajā lejkannā.

Vēlāk populāro aktieru piemēram sekoja citi sabiedrībā zināmi cilvēki, tādi kā Viola Abramova – Mailīte un Kristīne Līpiņa.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Kannu festivāla viesiem bija iespēja atstāt arī savus pirkstu nospiedumus lielā cementa laukumā, kā atmiņu viesnīcai «Mazā Elizabete» par Kannu festivālu. Tik īpašā vakarā bija atvērti visi «Mazās Elizabetes» numuriņi, ko viesi steidza apskatīt un novērtēt. Ikviens atzina, ka numuriņi un viesnīcas pagalms ir vienlīdz mājīgi un patīkami.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Kannu festivālā neparastā ampluā bija novērojams dziedātājs Andris Ērglis, kurš iejutās vakara vadītāja lomā. Smaidīgajam siržu lauzējam tas izdevās lieliski.

Pasākuma noslēgumā viesus priecēja dizaineres Margaritas Ostrovas zīmola «Ma Lama Knit» modes skate. Dizaineres tērpi ir roku darbs un veidoti no Peru lamu vilnas. No šī materiāla bija tapis viss – kleitas, šalles, cepures un arī peldkostīmi.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Pēc pasākuma oficiālās daļas viesi palika, lai papļāpātu, baudītu garšīgus alkoholiskos un bezalkoholiskos kokteiļus, dažādas kanapē uzkodas un augļus. To visu pavadīja Raivo Stašāna saksofona spēle.

Visilgāk mājīgajā viesnīcas dārzā uzkavējās Sarmīte Rubule, Andris Ērglis, Elita Drāke un Normunds Laizāns, kuri nespēja beigt baudīt klusumu, mieru un sarunas, kurās iesaistījās arī viesnīcas īpašniece Dace Bunkusa.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Viesu vidū bija novērojamas tikai populāras, šovbiznesa vai biznesa aprindās zināmas personas. Pasākumu apmeklēja modes dizainers Dāvids, dziedātāja Liene Candy, aktrise Sarmīte Rubule, aģentūras «Mis Latvija» vadītāja Inta Fogele, jogas pasniedzēja Elita Drāke, eksministre Linda Abu Meri ar vīru un daudzi citi.

Komentāri (71)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu