«Rīga Radio» un «www.DanceRadio.lv» paziņo par sadarbību

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: danceradio.lv

Šo piektdien, 19.jūlijā, sadarbību uzsāks divi elektroniskie mediji «Rīga Radio» un «www.DanceRadio.lv», piektdienās un sestdienās piedāvājot savas deju naktis, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja jaunie sadarbības partneri.

Kā skaidro idejas realizētāji, piektdiena un sestdiena tradicionāli ir laiks, lai dotos uz ballītēm un naktsklubiem, kad daudzi vēlas klausīties labu elektronisko mūziku. Portāla «www.DanceRadio.lv» web radio tika radīts kā kvalitatīvas elektroniskās deju mūzikas avots. Tāpēc tā mūzikas izlase veiksmīgi iekļaušoties popularitāti gūstošajā galvaspilsētas FM radiostacijas «Rīga Radio» formātā.

Piektdienās no plkst.24 un sestdienās no plkst.22 līdz plkst.6 rītā «Rīga Radio» ēterā skanēs modernākie elektronikas hiti un hausmūzikas klasika, kuru «www.DanceRadio.lv» autori Bogdans Tarans un Maks Lomovs kolekcionē jau ilgāku laiku.

«Rīga Radio» pamatprogrammā ir notikušas vēl citas izmaiņas - cēliens ar Eduardu Švānu darba dienās tagad ir no plkst.8 līdz 12. DJ Rise būs ēterā līdz plkst.15 un Roberta Gobziņa programma būs klausāma katru darba dienu no plkst.15 līdz 19. Vakaru ieskandinās DJ Monsta.

«Rīga Radio» skan galvaspilsētā un tās apkārtnē 94,5 FM viļņos.

www.rigaradio.lv

«www.DanceRadio.lv» ir informatīvais portāls un web radio.

www.DanceRadio.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu