Pēdējā Korija Monteita loma bija ar autobiogrāfiskām iezīmēm (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Šobrīd ikviens seriāla «Glee» fans ir šokēts par galvenās lomas atveidotāja Korija Monteita nāvi.

Režisors Džošs Vollers, kura uzņemtā kriminālā drāma «McCanick» kļuva par pēdējo Korija darbu izteica domas par trīsdesmit vienu gadus veco aktieri.

Aktieris filmā «McCanick» atveido narkomānu. Sākumā režisors nevēlējās aktierim dot spēlēt šo lomu, jo ieraugot uz noklausīšanos atnākam muskuļainu vīrieti, viņš sapratis, ka Korijs neatbilst kaulaina, narkomāna lomai. Režisors mainīja savas domas pēc sarunas ar Koriju.

Foto: AFP/LETA

Korijs atzinās, ka jau kopš pusaudžu gadiem viņam ir problēmas ar narkotikām un alkoholu un viņš ļoti vēlējās nospēlēt šo lomu, lai varētu savu pieredzi, sāpes pārnest uz lielo ekrānu. Diemžēl, šī biogrāfiska satura loma bija pēdējā Korija dzīvē.

Aktieri atrada mirušu viesnīcā, pēc uzdzīves ar draugiem. Policija nesteidzas paziņot aktiera nāves iemeslu.

Režisors zina, ka daudzi šo filmu dosies noskatīties tikai tāpēc, ka tā ir Korija pēdējā loma, viņš vēlas, lai šādi cilvēki uz kino nedodas, bet, lai iet tie, kas saprot, ka viņš ar savu talantu, darbu ir pelnījis, lai cilvēki iet un novērtē viņa darbu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu