Dons: es šovā piedalos, jo man ir ko dot! (88)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Pavisam drīz, jau 17.jūlijā, sāksies atlases šā gada vērienīgākajam šovam Jaunā talantu fabrika. Dalībniekus šovam izvēlēsies tādi profesionāļi kā Dons, Edgars Kramiņš un Jolanta Gulbe-Paškeviča.

Tā ir lieliska iespēja ikvienam Latvijas jaunietim sākt savu ceļu pretim mūzikai, izkopjot balsi un apgūstot dziedāšanas iemaņas pie vieniem no Latvijas labākajiem pedagogiem. Jaunie talanti, kuri ir gatavi uzcītīgi strādāt, mācīsies pie Latvijā zināmiem un panākumus guvušiem māksliniekiem – vokālajiem pedagogiem Jolantas Gulbes-Paškevičas un Edgara Kramiņa, kā arī Talantu fabrikas dalībnieka, dziedātāja un dziesmu autora Dona, kurš pavisam nesen prezentēja savu trešo studijas albumu «Signāls».

«Es šajā projektā iesaistos, jo man ir svarīgi, ka Latvijā aug jauni dziedātāji, jauni dziesmu rakstītāji. Tas ietekmē visu mūzikas attīstību. Turklāt es apzinos, ka varu dot. Tiem, kuri pieteiksies tieši pie manis, varu teikt, ka došu visu, ko zinu un māku, un to, ko nemāku, palīdzēs dot mani kolēģi un mani skolotāji,» par dalību šovā stāsta Dons.

Savukārt J.Gulbe-Paškeviča atzīst: «Šovs ir satikšanās vieta ar radošiem un talantīgiem cilvēkiem. Man vienmēr ir paticis strādāt ar šādiem jauniešiem, kuri nes tālāk mūzikas ideju, rada savus sapņus un realizē tos.»

Jaunā Kanāla 2 šova Jaunā talantu fabrika pasniedzēji būs arī atlases žūrijas sastāvā, kuri katrs sev atlasīs vairākus jaunos talantus. Katram šova dalībniekam

būs iespēja izvēlēties, pie kura no trim pedagogiem vēlas apgūt vokālās prasmes,

skatuves iemaņas, darbu ar grupu, dziesmu rakstīšanu un citas. Tāpēc, ja vēlaties iegūt neatsveramu pieredzi konkrēti pie kāda no pedagogiem, esiet gatavi augt un attīstīties.

Atlase norisināsies 17.jūlijā no 11:00 Elijas ielā 17, Rīgā.

Komentāri (88)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu