Sandija Vīgante tagad mitinās Kiprā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Dziedātāja, šova «Okartes skatuve» dalībniece Sandija Vīgante jau divas nedēļas dzīvo Kiprā. Jaunā dziedātāja turp devās, lai muzicētu un baudītu tikai Kiprai raksturīgo bohēmisko dzīvesveidu.

Foto: No personiskā arhīva

Jau divas nedēļas jaunā, talantīgā dziedātāja Sandija Vīgante mitinās Kipras kūrortpilsētā Protarā. Sandijai liekas savādi mitināties uz salas Vidusjūras viducī, sajūtas ir gandrīz tādas, kā dzīvojot uz liela kuģa.

«Kipras otrais nosaukums ir Afrodītes sala; tieši šeit mīlestības un skaistuma dieviete piedzima no jūras putām un nodevās mīlestības mierinājumam, šis fakts «aplipina» visus un rada mīlestības, pozitīvisma ilūziju,» skaidro Vīgante.

Foto: No personiskā arhīva

Četrpadsmit dienu laikā Sandija nav manījusi nevienu mākonīti, nepārtraukti spīd saule, tāpēc pludmales ir ļoti koptas un atpūta pludmalē ļoti izplatīta.

«Nākamajā mēnesī domāju beidzot saņemties un piekrist niršanas nodarbībām, šeit tā ir ļoti populāra nodarbošanās, bet es to vēl neesmu mēģinājusi,» aizdomājas Vīgante.

Uz Kipru jaunā mūziķe pārcēlās, jo apnika sēdēt četrās sienās un, saņemot izaicinājumu doties strādāt Kiprā, meitene tam ļāvās un nepretojās.

Foto: No personiskā arhīva

«Esmu visu «Tsokkos» viesnīcu dziedātāja, katru vakaru uzstājos citā kūrortā ar stundu garu programmu. Plānoju šeit palikt līdz sezonas beigām, pēc tam redzēs, kādas idejas galvā ienāks. Ir tik forši dzirdēt komplimentus un laba vēlējumus, ko šeit dzirdu ik uz stūra,» stāsta Sandija.

Jaunā dziedātāja izpilda gan savas dziesmas, gan populāru hitu kaverversijas. Tā kā Sandija dzied dažādos hoteļos, viņa ir iepazinusies ar vietējiem Kipras iedzīvotājiem. Ļoti daudzi cilvēki Kiprā ieradušies no Rumānijas un Londonas, meitene ir sadraudzējusies ar visu šo tautību cilvēkiem.

Foto: No personiskā arhīva

Sandijai, kā jau komunikablai meitenei, patīk sapazīties ar jauniem cilvēkiem, un dzīve Kiprā dod viņai iespēju iepazīt cilvēkus no dažādām pasaules valstīm.

«Šeit katrs vakars ir kā piektdiena, jo tūristi šeit vienmēr atpūšas, vieni brauc prom, citi atbrauc vietā, galvenā iela izskatās pēc Ņujorkas Taimskvēra,» iespaidos dalās Vīgante.

«Izbaudu šo zemi un sūtu sveicienus, nekur neesmu pazudusi, esmu izdevusi jaunu singlu, un ir arī citi ar mūziku saistīti nākotnes plāni,» tā Vīgante.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu