Upelnieku uz «Jauno vilni» Jūrmalā pavada mīļotā. Ieradušies arī pārējie konkursanti (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Sestdien, 13. jūlijā, Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā ar tālsatiksmes vilcienu Maskava-Rīga ieradās starptautiskā jauno mūziķu konkursa «Jaunais vilnis 2013» konkursanti un radošā komanda. Ceļā uz Jūrmalu «Jaunā viļņa» Latvijas pārstāvi Pēteri Upelnieku pavadīja viņa mīļotā meitene Kitija Vīgupa un menedžere Gee jeb Ilze Eriņa.

Kā ierasts arī šogad «Jaunā viļņa» konkursanti tika sagaidīti īpaši svinīgi. Jaunie mūziķi no Rīgas dzelzceļa stacijas iznāca pa sarkano paklāju, kam sekoja «Jaunā viļņa» ģenerāldirektora Aleksandra Rumjanceva uzruna. Konkursa organizatori atklāja «Jaunā viļņa» fotoizstādi, kurā apskatāmas fotogrāfijas no iepriekšējo gadu konkursiem. Jaunie konkursanti dziedāja tradicionālo «Jaunā viļņa» himnu, kā arī uz skatuves kāpa iepriekšējo gadu konkursantes - Liene Candy un Stacy jeb Anastasija Ivka.

Kopā ar pārējiem «Jaunā viļņa» dalībniekiem svinīgajā pasākumā piedalījās arī Latvijas pārstāvis Pēteris Upelnieks. Viņu uz Jūrmalu, kur sāksies spraigs mēģinājumu grafiks, pavadīja mīļotā Kitija Vīgupa un menedžere Gee jeb Ilze Eriņa. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Pēteris pastāstīja, ka koferis jau ir saliks, lai dotos uz Jūrmalu, kur viesnīcā «Pegasa pils» viņš apmetīsies kopā ar pērējiem konkursantiem. «Ja arī viss nav paņemts līdzi, tuvinieki atvedīs visas nepieciešamās lietas no manas dzīvesvietas Bauskā,» viņš nosaka.

Vaicājot Pēterim, kāda ir sajūta pirms vērienīgā notikuma, viņš atklāj, ka ir liels miers: «Nezinu, kapēc? Vai tas ir labi, vai slikti, bet satraukuma nav.«

Jūrmalā Pēteris dzīvos viens bez mīļotās Kitijas, taču viņa jau ieplānojusi apciemot draugu, lai morāli viņu atbalstītu un uzmundrinātu.

"Jaunā viļņa 2013" Latvijas pārstāvis Pēteris Upelnieks un viņa mīļotā meitene Kitija Vīgupa
"Jaunā viļņa 2013" Latvijas pārstāvis Pēteris Upelnieks un viņa mīļotā meitene Kitija Vīgupa Foto: Santa Sergejeva
Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu