Ko labprāt ēd Latvijas slavenības? (69)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Latvijas slavenībām jau kā hobijs ir iegājies apmeklēt restorānus un likt ēdienu bildes savā «Twitter» kontā, lai tādā veidā parādītu, ko viņām patīk ēst un kuras vietas apmeklēt.

Pat sabiedrības dāma Marika Ģederte nav spējusi atturēties no šāda izgājiena un ir iemūžinājusi saldo ēdienu, apmeklējot restorānu «Dinner in the sky». Bet kā gan citādi, ja ēdienu pasniedz viens no trīs lieliskajiem šefpavāriem - Bjorns Frantzens, Mikhaels Heinmets vai Mārtiņš Rītiņš. Lai tiktu pie tik izmeklētiem ēdieniem, Mariku nav biedējis pat piecdesmit metru augstums.

Foto: Sejas.lv

Topošā māmiņa un radio «Capital FM» ētera balss Liene Brikouska gaidību laiku izmanto arī lai ēstu un dzertu visu, ko sirds kāro. Jaunā sieviete labprāt dzer dažādus barojošus kokteiļus, lai viņas gaidāmais bērniņš saņemtu sev nepieciešamās uzturvielas.

Foto: Sejas.lv

Dziedātāja Liene Šomase ne tikai apmeklē restorānus un kafejnīcas, bet prot arī gatavot ēdienu gan viena, gan draugu lokā. Liene labprāt ēd meža gaļu, jo tai ir dievīga smarža un pilnīgi cita garša nekā kūtī audzēto dzīvnieku gaļai.

Foto: No personiskā arhīva

Laura Reinika māsa Rūta Reinika labprāt ieturas «MC Donalds» restorānos. Lai nejustos tik vainīga, ēdot tik neveselīgu pārtiku, jaunā sieviete mēdz pasūtīt vistas salātus, jo, kā jau sievieti, viņu uztrauc viņas figūra, un tāpēc tiek ierobežota garšīgu ēdienu ēšana, lai tikai saglabātu lielisko formu.

Foto: No personiskā arhīva

Dziedātāja Liene Candy labprāt apmeklē labus restorānus un garšīgi paēd. Tas ir veids, kā pēc smagas darba dienas gan veselīgi paēst, gan izklaidēties ar draugiem, apvienojot abas šīs lietas. Mūziķe arī lieliski gatavo un ēdienā neizmanto ne sāli, ne cukuru. Liene Candy bieži savā «Twitter» kontā liek zemeņu bildes, tas kalpo kā motivācija viņas faniem ēst augļus.

Foto: No personiskā arhīva

Tikko laulības ostā iestūrējusī dziedātāja Aija Andrejeva ir liela saldummīle. Tāpēc nav brīnums, ka iemūžinājusi vienu no saviem mīļākajiem saldumiem – kūku «Napoleons». Dziedātāja ir arī liela kafijas piekritēja, kas gan var būt labāks par «Napoleonu» un kafiju brokastīs?

Foto: Sejas.lv

Dziedātāja Elli U neinteresējas tikai par modi, meitene lieliski prot arī gatavot. Nereti viņas «Twitter» kontā parādās bildes ar pašgatavotiem ēdieniem. Jauniete prot cept arī zemeņu kūku, kur par pamatu tiek lietota tāda pati mīkla, kādu izmanto, cepot plātsmaizi. Kā jau māksliniecisks cilvēks, Elli U lieliski prot noformēt ēdienu uz šķīvja, radot vēl lielāku vēlmi nobaudīt viņas pavārmākslas augļus.

Foto: No personiskā arhīva
Komentāri (69)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu