Svētā Jēkaba katedrālē salaulājies Kaspars Mauriņš

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Jasinskis

Šā gada 1. jūnijā Vecrīgā, Svētā Jēkaba katedrālē viens otram jāvārdu un mūžīgu mīlestību solīja Latvijas Radio 2 programmu vadītājs Kaspars Mauriņš un psiholoģe Kristīne Osne.

Kaspara un Kristīnes kāzas norisinājās šaurā ģimenes un draugu lokā. «Kā paši vēlējāmies, iztikām bez septiņiem tiltiem, ābolā košanas un šķīvju plēšanas. Neesam pret tradīcijām, bet tas neatbilda mūsu vīzijai par to, kādām ir jābūt mūsu kāzām. Mums bija svarīgi laulāties baznīcā tuvu cilvēku lokā, brīvā atmosfērā, nenoslogojot ne sevi, ne viesus ar kaut kādām atrakcijām un izdarībām,» sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāj Kaspars Mauriņš.

Pēc oficiālās laulību ceremonijas svinības turpinājās turpat Vecrīgā esošajā restorānā «Dārzs». «Brīvā gaisotnē, labas mūzikas pavadījumā svinējām savu nozīmīgo dienu ar pašiem tuvākajiem cilvēkiem, bet vakara noslēgumu devāmies atzīmēt intīmākā gaisotnē – divatā,» atklāj jaunais vīrs.

Kristīne pēc kāzām saglabāja gan savu uzvārdu Osne, gan pieņēma vīra uzvārdu.

Pēc kāzu svinībām jaunais pāris devās baudīt medusmēnesi uz Taizemi, apceļojot skaistākās pludmales, baudot vietējos ēdienus un kultūru.

Savā kāzu dienā Latvijas Radio 2 programmu vadītājs Kaspars Mauriņš un psiholoģe Kristīne Osne-Mauriņa
Savā kāzu dienā Latvijas Radio 2 programmu vadītājs Kaspars Mauriņš un psiholoģe Kristīne Osne-Mauriņa Foto: Artūrs Jasinskis

Dzīvesstila portāls «Sejas» sveic Kristīni un Kasparu un vēl laimi un mīlestību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu