"SummerSound" aicina izvietot vēlēšanu iecirkni festivālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Festivāla "Summer Sound Liepāja 2011" organizētāji aicina Centrālo vēlēšanu komisiju (CVK) izvietot vēlēšanu iecirkni festivāla norises teritorijā, tādējādi dodot iespēju pilsoņiem, kas, kā paredzams, lielā skaitā ieradīsies uz festivālu Liepājā, piedalīties referendumā par Saeimas atlaišanu. Attiecīgu vēstuli festivāla organizētaji šodien nosūtīja CVK priekšsēdētājam Arnim Cimdaram.

Referendums par Saeimas atlaišanu paredzēts 23. jūlijā, kas ir festivāla "Summer Sound Liepāja 2011" otrā diena. Plānots, ka uz Liepājas festivālu kopumā no Latvijas un kaimiņvalstīm ieradīsies vismaz 40 000 apmeklētāji.

Festivāls "Summer Sound Liepāja 2011" notiks 22. un 23. jūlijā Liepājas pludmalē un parkā. Uz piecām tematiski atšķirīgām skatuvēm muzicēs vairāk nekā 50 ārzemju un pašmāju grupas, būs koncerti, ballītes, sporta pasākumi un dejas.

Biļetes var iegādāties visās "Biļešu serviss" kasēs visā Latvijā. Divu dienu festivāla biļete šobrīd maksā 14 latus, bet divu dienu biļete ar ieeju telšu pilsētiņā - 16 latus. ISIC karšu īpašniekiem šobrīd spēkā atlaides. Tuvojoties festivālam, biļešu cena pieaugs, tādēļ organizatori aicina biļetes iegādāties savlaicīgi.

Aktuālajai informācijai par festivālu sekojiet līdzi mājas lapā: www.summersound.lv, kā arī sociālajos tīmekļos Draugiem.lv, Twitter un Facebook.

Festivāls "Summer Sound Liepāja 2011" notiks 22. un 23. jūlijā Liepājas pludmalē un parkā. Uz piecām tematiski atšķirīgām skatuvēm muzicēs vairāk nekā 50 ārzemju un pašmāju grupas, būs koncerti, ballītes, sporta pasākumi un dejas. Biļetes var iegādāties visās "Biļešu serviss" kasēs visā Latvijā. Divu dienu festivāla biļete šobrīd maksā 14 latus, bet divu dienu biļete ar ieeju telšu pilsētiņā - 16 latus. ISIC karšu īpašniekiem šobrīd spēkā atlaides. Tuvojoties festivālam, biļešu cena pieaugs, tādēļ organizatori aicina biļetes iegādāties savlaicīgi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu