«Lady's Sweet» daiļavas stilo Latvijas dizaineru tērpos (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Meiteņu trio «Lady`s Sweet» kultūras bārā «Sapņi un kokteiļi» prezentēja trīs jaunumus – jaunu videoklipu, jauno grupas dalībnieci un jaunu singlu. Uz prezentāciju bija ieradušies meiteņu lielākie atbalstītāji, tuvākie draugi un skatuves partneri.

Trio «Lady`s Sweet» 19. jūnija vakarā kultūras bārā «Sapņi un kokteiļi» prezentēja jauno videoklipu dziesmai «Saruna». Videoklips ir meiteņu pirmais klips, kurā vēl piedalās no grupas aizgājusī dalībniece Jolanta Strikaite.

Meitenes 19. jūnija vakarā prezentēja arī grupas jauno sastāvu, kur dalībnieci Jolantu Strikaiti ir nomainījusi dziedātāja Sabīne Žuga. Jaunajā sastāvā ir iedziedāts arī jaunais singls «Tu mani cel». Līdz ar sastāva maiņu meitenes ir mainījušās arī muzikāli.

Foto: Sejas.lv

«Iesaistoties grupā, Sabīnei ir izmainījies skanējums. Arī repertuārs mainās, pie tā šobrīd strādājam. Kopā darbojamies tikai mēnesi, bet viss ir lieliski, Sabīne labi ir iekļāvusies kolektīvā un ir ļoti talantīga dziedātāja. Klipā vēl ir redzama grupas vecā dalībniece Jolanta Strikaite, klips ir kā noslēgums radošajai piecgadei ar Jolantu,» grupas izmaiņas skaidro Vineta Elksne.

Par tērpiem meitenes saka lielu paldies Artim Štamgūtam, kurš bija atbildīgs par meiteņu vakara tēlu.

«Finansiāli nav iespējams uz katru TV pārraidi vai koncertu uzšūt vai iegādāties jaunus tērpus. Tāpēc sadarbojamies ar Latvijas modes dizaineriem, viņi mums aizdod savus tērpus svarīgās uzstāšanās reizēs,» tērpu izvēli skaidro Vineta.

Foto: Sejas.lv

Tērpus speciāli meitenēm jaunajām koncertu programmām un konkursiem šuvusi modes māksliniece Līga Banga.

Prezentācijas vakarā meitenes bija ietērptas dažādu krāsu linu kleitiņās, lai nebūtu karsti un lai āda elpotu zem apģērba.

«Lady`s Sweet» tērpi ir pierādījums tam, ka linu audums spēj būt ne tikai praktisks, bet arī elegants un iznesīgs.

Dziedātājas ietērpās skaistās, tumša auduma linu kleitās, bet kā krāsaini akcenti bija dažādas matu lentes, kuras izcēla meiteņu skaistās frizūras.

Foto: Sejas.lv

Ikdienā meitenes ģērbjas vienkāršāk, netiek vilktas tik greznas kleitas un arī augstpapēžu kurpes paliek skapī, bet skatuve prasa savu un tā ir iespēja pucēties.

«Esmu par to, ka uz skatuves nevar kāpt tādā pašā apģērbā, kā staigājam pa ielu, skatuve ir jāciena, tie ir svētki – dziedāt, ir jāciena klausītājs, tāpēc ir jābūt speciāliem skatuves tērpiem, kuriem nav nekāda sakara ar ikdienas apģērbu,» skatuves tērpu nepieciešamību skaidro Vineta.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu