Miris seriāla «Soprano ģimene» zvaigzne Džeimss Gandolfini (13)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktieris Džeimss Gandolfini (James Gandolfini), kurš ir pazīstams ar galveno lomu televīzijas seriālā «Soprano ģimene» («Sopranos»), trešdien miris Itālijas galvaspilsētā Romā 51 gada vecumā, ziņoja ASV telekanāli un viņa menedžeri.

ASV Ņūdžersijas štatā dzimušais aktieris, kurš par mafijas bosa Tonija Soprano lomu šajā seriālā ieguvis trīs «Emmy» balvas un «Zelta globusu», ir miris pēc sirdslēkmes Romā, kur viņš pavadīja brīvdienas, ziņoja kabeļtelevīzijas kanāls «HBO TV», kurā no 1999. līdz 2007. gadam tika demonstrēts minētais seriāls.

Gandolfini bija ieradies Itālijā, lai piedalītos Taorminas kinofestivālā Sicīlijā, ziņoja interneta vietne TMZ.

Gandolfini, kurš 1961.gadā piedzima Ņūdžersijas štata Vestvudas pilsētā itāļu izcelsmes ģimenē, pabeidza Ratgersa universitāti komunikāciju zinību nozarē un pārcēlās uz Ņujorku, kur viņš vispirms strādāja par bārmeni un kluba menedžeri.

Gandolfini aktiera karjera sākās 1987.gadā, bet pirmo ievērojamo lomu viņš saņēma 1993.gadā, tēlojot brutālu mafijas darboni filmā «True Romance».

Pērn viņš atveidoja bijušo CIP direktoru Leonu Panetu filmā «Zero Dark Thirty», kurā tika parādīta starptautiskā terorista Osamas bin Ladena izsekošana un nogalināšana.

Gandolfini bija divreiz precējies. Viņam ir dēls Maikls no pirmās sievas Mārsijas Vudarskas, ar kuru viņš apprecējās 1999.gadā un pēc trim gadiem šķīrās, un deviņus mēnešus veca meita Liliana no otrās sievas Deboras Linas, ar kuru viņš apprecējās 2008.gadā.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu