Džeimss Franko vāc līdzekļus savas grāmatas ekranizācijai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktieris Džeimss Franko (James Franco) vēlas savākt 500 000 ASV dolāru (263 500 latus), lai ķertos pie savas grāmatas «Palo Alto Stories» ekranizācijas uzņemšanas. Filmas «Oz the Great and Powerful» («Varenais no Oza zemes») aktieris ar lūgumu pēc palīdzības vērsies pie saviem faniem, kā to pēdējā laikā darījuši vairāki kinoindustrijas darboņi.

Mājaslapā «Indiegogo» Franko lūdz pusmiljonu dolāru jaunai triloģijai, kas sastāvēs no filmām «Memoria», «Killing Animals» un «Yosemite». Tās režisēs vairāki jaunie filmu veidotāji, tostarp Nina Ljeti, Vladimirs Bordo un Gabriels Demestrī. Nav zināms, vai Franko iecerējis franšīzē darboties ne tikai kā producents, bet arī aktieris.

«Kaut arī «Palo Alto Stories» ir daiļliteratūra, to iedvesmoja mana tur aizvadītā bērnība,» Franko klāstīja speciāli uzņemtā video.

«Tā ir grāmata, kas skar universālas tēmas - būšanu pusaudzim, pieaugšanu un mācīšanos par lielo pasauli.»

Ja viņa iecere izdosies, Franko apņēmies peļņu no filmām ziedot labdarības organizācijai «Art of Elysium», kas palīdz smagi slimiem bērniem.

Triloģijas atbalstītāji nepaliks bez atlīdzības. Ziedojot iecerei 450 dolārus (237 latus), viņi savā automātiskajā atbildētājā saņems personisku ziņu no Franko. Savukārt pateicībā par ziedojumu 7000 dolāru (3690 latu) apmērā dāsnajam fanam tiks nosūtīta aktiera veidota glezna.

Ar līdzīgas naudas vākšanas platformas «Kickstarter» palīdzību ļoti ātrā laikā tika iegūti nepieciešamie līdzekļi filmas uzņemšanai pēc seriāla «Veronica Mars» («Veronika Marsa») motīviem. Tādā pašā veidā atbalstu meklējusi arī no aktieriem par kinorežisoriem pārtapušie Zaks Brafs un Kristena Bella.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu