TV dīvas Gricukas Maskavas piedzīvojumi. Viņa viesojas 75 miljonu dolāru dārgā dzīvoklī

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

TV3+ kanālā svētdienās pulksten 10:20 atkal var vērot TV dīvas Jeļenas Gricukas autorraidījumu «Zvaigžņu dienasgrāmatas». Pagājušās nedēļas nogalē Jeļena atgriezās no Maskavas, kur nedēļas garumā radošā komandējuma laikā bija gan prestižās mūzikas balvas «Muz – TV 2013» balvu pasniegšanas ceremonijā, gan viesojās leģendārā mākslinieka Nikasa Safronova ekskluzīvajos 75 miljonu dolāru vērtajos apartamentos.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Jeļena Gricuka atklāj, ka nedēļas laikā Maskavā viņai izdevies čakli pastrādāt un nofilmēt materiālus vairākiem «Zvaigžņu dienasgrāmatu» vasaras sezonas raidījumiem. «Pirmie raidījumi bija par latviešu modes māksliniekiem, kā arī viesojāmies pie dziedātājas Lienes Candy, kas mums izrādīja savu garderobi. Savukārt ar Mariku Ģederti kopā izstaigājām apģērbu veikalus Rīgā,» par pašas producēto un režisēto raidījumu stāsta Gricuka.

Jeļena Gricuka mākslinieka Nikasa Safronova apartamentos. Vienā no gultām, kas atrodas mākslinieka ekskluzīvajā dzīvoklī, savulaik gulējusi pat franču karaliene Marija Antuanete
Jeļena Gricuka mākslinieka Nikasa Safronova apartamentos. Vienā no gultām, kas atrodas mākslinieka ekskluzīvajā dzīvoklī, savulaik gulējusi pat franču karaliene Marija Antuanete Foto: No personiskā arhīva

Nu pienācis laiks Latvijas sabiedrību iepazīstināt ar Maskavā filmēto materiālu. «Tik daudz kas ir safilmēts. Intervijas ar populāriem aktieriem, mūziķiem, dziedātājiem un modes māksliniekiem, kuri ne tikai Krievijas tirgū ir iecienīti, bet arī ārvalstīs. Piemēram, ciemojos pie Krievijas dizaineres Jūlijas Dalakjanas, kas sadarbojas ar Roberto Cavalli modes namu. Intervēju aktieri Ivanu Ohlobistinu, kurš mani spēcīgi iedvesmoja. Sākotnēji domāju, ka viņš ir ļoti flegmatisks cilvēks, taču atklājās, ka Ivans ir tik vienreizējs un pozitīvs! Aktieri intervēju vēlā pēcpusdienā un pirms tam nakti nebiju gulējusi, jo mums bija diezgan agrs lidojums. Taču viss nogurums burtiski pazuda brīdī, kad sāku interviju. Arī Ivans pats savulaik bijis žurnālists, tādēļ saprot, cik grūti intervēt cilvēku, ja viņš nav runātīgs. Intervija ar aktieri paredzēta vienam raidījumam,» pārdzīvojumos dalās Jeļena.

Visražīgāk raidījuma vadītājai veicies prestižās Krievijas ikgadējās «Muz – TV» apbalvošanas ceremonijā. «Tik daudz informācijas, ka pietiks diviem raidījumiem,» viņa nosaka. Strādājot prestižajā pasākumā, Jeļena saņēmusi arī komplimentus no ekstravagantā Krievijas zvaigžņu stilista un dziedātāja Sergeja Zvereva: «Viņš bija pārsteigts par manu izskatu un pat jokoja, ka sirds apstāsies no manas dziļās elpas. Man bija ļoti patīkami, ka viens no Krievijas vadošajiem stilistiem, kurš apģērbj pat Allu Pugačovu, izsaka man komplimentu, ka esmu ļoti stilīgi un moderni apģērbusies. Zverevs atzina, ka mana kleita ir viena no labākajām, kādas modes dāmas izvēlējušās uz apbalvošanas ceremoniju. Zverevs teica, ka kleitas garums, krāsa un dekoltē atbilst šā brīža modes tendencēm,» par tikšanos ar Zverevu sajūsmu neslēpj Gricuka.

Arī vienmēr galantais dziedātājs Valērijs Meladze pēc intervijas Jeļenai veltījis virkni komplimentu un nav slēpis, ka viņam patīkami redzēt tik jaukas meitenes. «Meladze pastāstīja par savu ģērbšanās stilu un atzina, ka labu gaumi viņš mantojis no vecmāmiņas, kas bijusi stilīga sieviete,» stāsta TV raidījuma vadītāja.

Jeļena radošā komandējuma laikā Maskavā
Jeļena radošā komandējuma laikā Maskavā Foto: No personiskā arhīva

Viņa atklāj, ka ne tikai Zverevs, bet arī citas Krievijas zvaigznes esot ļoti noilgojušās pēc Jūrmalas un gatavojas Latvijā ierasties uz «Jauno vilni».

Jau otro reizi biju arī mākslinieka Nikasa Safronova trīs stāvu apartamentos, kas atrodas pašā Maskavas centrā un kuru cena ir 75 miljoni dolāru. «Milzīgajā dzīvoklī ir ziemas dārzs, bet telpas iekārtotas ar senlaicīgām mēbelēm. Vienā no gultām pat savulaik pat franču karaliene Marija Antuanete gulējusi. Vaicāju māksliniekam, vai viņam nav bail atrasties šajā dzīvoklī, kur tik daudz antikvāru mēbeļu, uz ko Nikass atbildēja, ka nav vis - no šiem priekšmetiem nāk pozitīva enerģija, jo tie savulaik piederējuši bagātiem un veiksmīgiem cilvēkiem. Pats mākslinieks gan nedzīvo šajos apartamentos, norādot, ka dzīvoklis domāts Holivudas zvaigznēm, kas, ciemojoties Maskavā, apmetas viņa apartamentos,» stāsta Gricuka.

Jeļena Gricuka Krievijas prestižajā pasākumā "Muz - TV" saņēma komplimentus par gaumīgo tērpa izvēli no ekstravagantā Krievijas zvaigžņu stilista un dziedātāja Sergeja Zvereva
Jeļena Gricuka Krievijas prestižajā pasākumā "Muz - TV" saņēma komplimentus par gaumīgo tērpa izvēli no ekstravagantā Krievijas zvaigžņu stilista un dziedātāja Sergeja Zvereva Foto: No personiskā arhīva
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu