Cik tālu izģērbsies "laika ziņu" meitenes?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pirmdien TV6 plkst.21 pirmo reizi piedāvās pašu veidoto raidījumu "TV6 Karstās laika ziņas". Pirmdien un visu šo nedēļu tās lasīs trīs vadītājas - Laura Pauliņa, Irēna Jankovska un Zane Kalinka.

Sarunā ar portālu TVNET visas trīs "Karsto laika ziņu" lasītājas uzsvēra - gribējies pamēģināt kaut ko jaunu, tādēļ viņas arī piekritušas piedalīties šajā projektā.

"Tas man pašai ir psiholoģisks eksperiments,

iespēja pārvarēt fobiju kameras priekšā," atklāj Irēna Jankovska, piebilstot - izrādās, arī psihologiem ir savas fobijas. Gluži tāpat kā pārējām meitenēm, arī Irēnai tas būs pirmais ēters, līdz ar to viņa dažas stundas pirms stāšanās kameru priekšā izjutusi lampu drudzi. "Taču to, cik tālu un vai vispār mēs izģērbsimies, es neatklāšu. To redzēsiet vakarā, skatoties raidījumu!" pauda Irēna, uzsverot - galīgo lēmumu par piedalīšanos projektā viņa pieņēmusi tad, kad uzzinājusi par raidījuma formātu.

Foto: publicitātes

Arī Laura Pauliņa dažas stundas pirms tiešā ētera teic, ka izjūtot gan patīkamas gaidas, gan nelielu saspringumu. "Labi, ka visu nedēļu varēsim strādāt trijatā, jo tas tomēr dod drošības sajūtu." Atslēgas vārds, kādēļ viņa parakstījusies uz šo projektu, esot "avantūra". "Šis raidījums manā ikdienā būs kaut kas jauns, jo

visu laiku sevi vajag pilnveidot,"

ir pārliecināta Laura, piebilstot - nevajadzētu uzsvērt to, ka raidījuma vadītājas studijā izģērbsies. "Paskatieties paši, kā tas būs!" viņa aicina.

To, ka gribējies izmēģināt kaut ko jaunu, atzīst arī "Karsto laika ziņu" trešā vadītāja - Zane Kalinka, kas pieteikumā sevi nodēvējusi par bīstamo mājsaimnieci. "Tā ir ļoti vērtīga pieredze, ko esmu guvusi! Tātad pavisam noteikti bija vērts piedalīties šādā pasākumā," teic Zane, kuras bargākās kritiķes būs piecus un divus gadus vecās meitiņas.

Foto: publicitātes

"Karsto laika ziņu" atklāšana - šovakar, 6.jūnijā, plkst.21 TV6.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu