Premjers katru nedēļu neviesosies «Radio Open 101» studijā (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Lai gan bija ierasts, ka premjerministrs Valdis Dombrovskis (V) trešdienās samērā bieži viesojās «Radio 101» studijā, lai tiešajā ēterā atbildētu uz aktuāliem jautājumiem, turpmāk tā nebūs.

Premjera preses sekretārs Mārtiņš Panke pastāstīja, ka jaunā «Radio Open 101» administrācija ir uzrunājusi premjera biroju par šādu iespēju regulāri viesoties studijā un atbildēt uz aktuālajiem jautājumiem, bet, visticamāk, tas vairs nenotiks katru trešdienu.

Viņš skaidroja, ka premjeram nebūs iespējas reizi nedēļā viesoties radiostudijā, jo ir ļoti saspringts grafiks, un, tiklīdz atbrīvojas laiks dienaskārtībā, tas tiek aizpildīts ar citu pasākumu. Tāpēc turpmāk premjers radiostudijā varētu viesoties tad, kad ir kādi aktuāli jautājumi, uz kuriem jāatbild, un kad ir brīvāks darba grafiks.

Kā ziņots, «Radio 101» nesen izsolē nopirka Krievijas pilsonis Vitālijs Ņikitenko. Ņikitenko «Radio 101» iegādājās 30.aprīlī notikušajā izsolē, kuru rīkoja likvidējamās «Latvijas Krājbankas» («Krājbankas») administrators SIA «KPMG Baltics». Izsoles sākumcena bija 50 000 latu, bet Ņikitenko piedāvājis cenu, kas vairākas reizes pārsniegusi sākumcenu. Precīza darījuma summa gan netiek atklāta.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu