Prezentēts vasaras karstākais seriāls «Viņas melo labāk» (22)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

14. jūnijā tirdzniecības centra «Rīga Plaza» veikalā «Guess» telekanāls TV3 prezentēja savu jauno vasarīgo, romantisko komēdijseriālu «Viņas melo labāk». Uz pirmās sērijas noskatīšanos bija aicināti preses pārstāvji un cilvēki, kuri vistiešākajā veidā iesaistījās seriāla darbībā.

Uz pirmās sērijas noskatīšanās ballīti bija ieradušies seriāla aktieri Andris Bulis, Lauris Dzelzītis, Karīna Tatarinova, Evija Skulte, Inita Dzelme un Alise Polačenko.

Pasākumu vadīja aktieri Lauris Dzelzītis un Andris Bulis. Jaunie vīrieši ar jokiem pieteica aktierus, kuri spēlē redzamākās lomas. Ikviens pastāstīja par savu lomu, filmēšanās prieku. Aktrises tika gan pie skūpstiem, gan rozēm no abiem galantajiem kolēģiem.

Foto: Sejas.lv

Galveno lomu atveidotājas Karīna Tatarinova, Evija Skulte, Inita Dzelme un Alise Polačenko uz skatuves tika uzsauktas no aizkulisēm; apmeklētāji varēja apbrīnot sieviešu skaistos tērpus, sievišķību un eleganci. Aktrises uz skatuves uznāca, izturoties tieši tāpat kā viņu atveidotie tēli.

Seriāla pamatideja ir parādīt četru sieviešu dzīvi un veidus, kā viņas meklē mīlestību. Dažkārt mīlestības meklējumi mijas kopā ar spēli, lieku flirtu, meliem, kuri rada jaunus melus. Tas viss tiek pasniegts ļoti nevainīgi, pārliets ar sulīgu humora mērci.

Foto: Sejas.lv

Seriāla režisors lietuvietis Sigits Račkis īpašu uzmanību pievērsa sava gada gājuma aktrisei Lidijai Pupurei, kuras priekšā krītot ceļos dāvāja rozi un nebeidza sajūsmināties par aktrises talantu un eleganci. Režisors atzinās, ka ir iemīlējies aktrisē un ka ik mirkli jādzīvo ar mīlestību sirdī. Lidija ir režisora mūza uz šo darbu, ko vēl tikai paspilgtina pārējo sieviešu lomu atveidotāju seksapīls.

Filmēšanas dēļ lietuviešu režisors jau mēnesi mitinās Rīgā un ar saviem mīļajiem sazinās skaipā.

Aktieri, filmējoties seriālā ir kļuvuši tik saliedēti, ka visu vakaru pavadīja sarunās un jokos, kā arī vēroja seriāla pirmo sēriju uz lielā ekrāna, sēžot līdzās cits citam un kopā smejoties par seriāla smieklīgajām epizodēm.

Foto: Sejas.lv

Pēc sērijas noskatīšanās tika atklāts uzkodu galds - aktieri un viesi varēja mieloties ar baltvīnu un sarkanvīnu, ēst dažādas sāļās uzkodas un zemenes.

Pēdējie viesi, kuri nespēja beigt saviesīgās sarunas un apmainīties komplimentiem par paveikto, bija jaunās aktrises Evija Skulte un Alise Polačenko. Jaunās sievietes līdz pēdējam mirklim baudīja savus panākumus.

Atstājot pasākuma telpas seksīgajās kleitiņās, uz aktrisēm noraudzījās ne viens vien vīrietis, apbrīnojot jauno sieviešu skaistumu un seksapīlu. Pašas aktrises ir labākā reklāma seriālam, kāda vien iespējama.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu