TV dīva Ļera Kudrjavceva publisko intīmu bildi, kurā mīlējas ar vīru (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Krievijas spilgtākā TV dīva Ļera Kudrjavceva (42) populārajā mikroblogu vietnē «Twitter» publicējusi kādu pikantu fotogrāfiju, kurā redzama intīmā brīdī ar savu 25 gadus veco vīru, kas ir Sanktpēterburgas SKA hokeja kluba spēlētājs Igors Makarovs.

Tūlīt pēc Ļeras Kudrjavcevas un Igora Makarova kāzu salūta jaunlaulātais pāris sāka izpakot smalko kāzu viesu dāvanas. Vienu no interesantākajām dāvanām – fotogrāfiju, kurā Ļera un jaunais vīrs Igors iemūžināti intīmā tuvības brīdī, Ļera pat publicēja mikroblogu vietnē «Twitter». Šo dāvanu jaunajam pārim pasniedza Krievijā pazīstamais fotogrāfs Vladimirs Širokovs.

Foto: Instagram

Jaunais pāris ir sajūsmā par šādu kāzu dāvanu. Fotogrāfijā Ļera atgūlusies greznā gultā, Igors ir noliecies pāri savai mīļotajai, lai viņu noskūpstītu. Protams, abi mīlnieki redzami kaili, bet intīmākās ķermeņa daļas palikušās apslēptas.

Kā vēsta Krievijas ziņu portāls kp.ru, Ļera Kudrjavceva pēc kāzām pieņēmusi vīra uzvārdu un turpmāk viņa būs Ļera Makarova. Iespējams, ka savu pagātnes uzvārdu Ļera turpinās izmantot kā skatuves pseidonīmu.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu