ASV ieviesta «tīrīšanas diena» - kad visi noziegumi ir atļauti (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļameriku vēlreiz pārsteigusi mazbudžeta šausmu filma, un, pateicoties tam, notikusi arī līdera maiņa. Trillera «Tīrīšana» («The Purge»), kurā galveno lomu atveido Ītans Houks (Ethan Hawke), budžets tiek lēsts ap 3 miljoniem, bet pirmajā nedēļas nogalē filmai izdevies iekasēt jau 36,3 miljonus, ziņo «kinokino.lv».

Anotācija: filmas «Tīrīšana» darbība norisinās 2022. gadā, kurā ASV ir «atdzimusi», kļūstot par teju paraugvalsti zemās noziedzības un bezdarbnieku ziņā. Tiesa, tas panākts ar īpašu 12 stundu «tīrīšanas dienu», kurā cilvēkiem ir atļauts pilnīgi viss, lai izlādētu savas negatīvās emocijas.

Uz otro vietu noslīdējis grāvējs «Ātrs un bez žēlastības 6» (Fast and the Furious 6). Šoreiz iekasēti 19,7 miljoni, bet globālā mērogā kase jau pārsniedz pusmiljardu. Jāizceļ, ka šajā nedēļas nogalē vismaz 10 miljonus spējušas iekasēt septiņas filmas.

Filmā, kā ierasts, redzami tādi aktieri kā Vins Dīzels, Dveins «Klints» Džonsons, Pols Volkers, reperis Ludakriss, TV seriālu aktrise Džordana Brūstere u.c.

Režisors - Džastins Lins (Justin Lin).

Solīda otrā nedēļas nogale padevusies piedzīvojumu trillerim «Krāpšanas ilūzija» («Now You See me»). Ar nepilnu 35% kritumu tā spējusi iekasēt 19,5 miljonus, bet kopējie ieņēmumi pārsnieguši 60 miljonus. Tā noslēdz trijnieku.

Foto: publicitātes
Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu