Latvijas kinoteātros jauns animācijas hits

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Latvijas kinoteātros līderi ir apmainījušies vietām, bet kopumā karstā laika dēļ rezultāti atkal nav bijuši optimāli. Kā prognozēts, animācijas filma «Apslēptās karaļvalsts sargi» («Epic») spējusi izvirzīties pirmajā vietā. To noskatījušies 3082 cilvēku, bet kopējā apmeklētība pietuvojusies 15 tūkstošiem.

Anotācija: Mērija dzīvo meža mājā kopā ar savu tēvu un suni. Viņas tēvs, profesors Bomba, jau ilgus gadus pēta noslēpumainu karotāju vienību, kuri dzīvo mežā un aizsargā to no visa ļaunā.

Kādu dienu profesors neatgriežas no pārgājiena mežā un Mērija dodas viņu meklēt. Taču Mērija vēl pat nenojauš, ka drīz vien nokļūs aizraujošu piedzīvojumu virpulī. Viņai nāksies sastapties ar sava tēva pētījuma objektiem – meža zaļās karaļvalsts sargiem un, piedaloties kaujās pret ļaunajiem spēkiem, atrast ceļu mājup.

Filmas režisors ir Kriss Vedžs (Chris Wedge), kas savulaik režisējis arī multfilmas «Ice Age» (2002) un «Robots» (2005).

Balsis ierunājuši tādi aktieri kā Amanda Seifrīda (Amanda Seyfried), Kolins Farels (Colin Farrell), austriešu aktieris Kristofs Valcs (Christoph Waltz), kas pazīstams no Kventina Tarantīno filmas «Bēdīgi slavenie mērgļi» («Inglorious Basterds») kā nacistu pulkvedis Hanss Landa u.c.

Otrajā vietā atrodas komēdija «Paģiras III» («The Hangover Part III»). Vilku bara pēdējos piedzīvojumus vērojuši 2992 skatītāji, bet to kopskaits jau šonedēļ pārsniegs 20 tūkstošus.

Gana solīda nedēļas nogale padevusies jaunumam «Atgriešanās uz zemes». Ar 2575 pārdotām biļetēm tā ieņem trešo vietu.

Laba nedēļas nogale bijusi arī «Ātrs un bez žēlastības 6» («Fast and the Furious 6»). To noskatījušies 2329 cilvēki, bet kopējais pārdoto biļešu skaits nu jau stabili pārsniedzis 30 tūkstošus.

Piecnieku noslēdz režisora Baza Lurmena («Mulenrūža», «Austrālija», «Romeo un Džuljeta») «Lielais Getsbijs» («The Great Gatsby») ar 1368 skatītājiem.

www.kinokino.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu