Skaistumkaralienes līksmo seksīgā ballītē (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Noslēdzoties starptautiskajam skaistuma konkursam «Mrs. Top of the World», dalībnieces nedevās atpūsties pēc grūtas nedēļas, kura aizvadīta dažādos pasākumos, kuri bija jāapmeklē konkursa ietekmē, bet gan palika privātajā pludmalē «Havana Lounge cub», lai beidzot atpūstos.

Meitenes steidza izmantot pludmales radīto atmosfēru un fotografējās kopā ar jauniegūtajām draudzenēm uz pludmales fona, lai atstātu sev par piemiņu bildes no pasākuma. Fotografēšanās prasīja daudz laika, jo ikviena meitene sev vēlējās bildi ar visām dalībniecēm.

Noslēdzoties pašu rīkotajai fotosesijai, meitenes steidza parunāt ar atbalstītājiem, faniem un saviem ģimenes locekļiem. Daudzas dalībnieces bija ieradušās Latvijā savu vīru, mīļoto cilvēku un pat bērnu pavadībā.

Neskatoties uz drēgno vakaru, daiļavas turējās godam un nedevās pārģērbties un nomainīt skaistās vakara kleitas pret siltāku un ērtāku apģērbu.

Latvijas pārstāve Anete Bilzēna sildījās, metoties trakās dejās ar saviem atbalstītājiem, parādot, ka lieliski pārzina balles dejas. Jaunās sievietes pēdās sekoja arī daudzas citas dalībnieces, tādā veidā atklājot deju grīdu, kura nepalika tukša visa vakara garumā, jo bija daudzi stiprā dzimuma pārstāvji, kuri vēlējās dejot ar skaistumkaralienēm.

Daudzas dalībnieces devas uz aizkulisēm un baudīja uzkodas, jo stresa dēļ visu dienu nekas netika apēsts un bija vajadzīgs uzņemt enerģiju, lai varētu izklaidēties kopā ar pārējām skaistuma karalienēm.

Meitenes pie bāra saviesīgās sarunās baudīja dzērienus, uzsauca tostus par draudzību, uzvarētājām, iepazīšanos un lielisko kopā pavadīto laiku.

Visvairāk savrup no pārējām meitenēm turējās Japānas pārstāve Mijou Fujinaga, iespējams, pie vainas bija nogurums, konkurss tomēr prasīja daudz fiziskās un emocionālās enerģijas.

Ballītes atmosfēra bija lieliska, visur skanēja smiekli, valdīja jautrība, skaistumkonkursa noslēgums tika atzīmēts godam.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu