Slavenību naida top 10 (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Slavenības ir parasti cilvēki, un arī viņiem ir ienaidnieki, nelabvēļi, kas nekautrējas to paust, publiski intervijās pazemojot, nopeļot un pasākumos radot spriedzes pilnu atmosfēru. Portāls «Radaronline» ir apkopojis redzamāko ienaidnieku topu.

1. Čelsija Handlere un Andželīna Džolija.

Čelsija nekad nav noliegusi, ka ciest nevar Andželīnu. Sarunu šova seja, kurai ir lieliskas attiecības ar Breda Pita pirmo sievu Dženiferu Anistoni, ir vairākkārt izteikusies intervijās un savā sarunu šovā, cik ļoti necieš Džoliju. Handlere Džolijas izskatu ir komentējusi ar vārdiem, ka viņa izskatās pēc dēmona.

Čelsija Handlere un Andželīna Džolija
Čelsija Handlere un Andželīna Džolija Foto: AP/Scanpix

2. Alekss Boldvins un Kima Besindžere.

Alekss un Kima izšķīrās 2001. gadā, bet viņu cīņas nebeidzās ar šķiršanos. Pāris nespēja sadalīt aizbildniecību, meita palika dzīvot pie mātes. Kašķis ievilkās tik tālu, ka Alekss atstāja meitas balss pastkastē ziņu, ka viņa ir maza, bezcerīga cūka.

Aleks Boldvins un Kima Besindžere
Aleks Boldvins un Kima Besindžere Foto: AP/Reuters/Scanpix

3. Kristīna Agilera un Kellija Osborna.

Dziedātājas aizsāka kašķēties liekā svara un ēšanas problēmu dēļ. Kellija neatkāpjas no vārdiem, ka tieši Kristīna ir tā, kas pirmā pirms pāris gadiem nosaukusi viņu par resnu. Pēc tam Kellija atriebās Agilerai 2011. gadā, uzsūtot viņai raidījumu «Fashion police». Kellija daudzās intervijās izteikusies, ka Agilera izskatās kā resna cūka, kas pārēdusies kūkas.

Kristīna Agilera un Kellija Osborna
Kristīna Agilera un Kellija Osborna Foto: AP/Reuters/Scanpix

4. Madonna un Gvineta Paltrova.

Pirms pāris gadiem aktrise un dziedātāja bija labākās draudzenes, līdz 2010. gadam, kad strīda dēļ abas kļuva par lielām ienaidniecēm. Strīda iemesls nekad nav ticis atklāts.

Madona un Gvineta Peltrova
Madona un Gvineta Peltrova Foto: AP/Reuters/Scanpix

5. Kima Kardašjana un Parisa Hiltone

Pēc tam, kad Kima Kardašjana kļuva populāra, pateicoties seksa videoierakstam, viņas labākā draudzene Parisa Hiltone izbeidza jebkādu kontaktu ar jauno sievieti. Jau 2007. gadā, tikko izbeigusi draudzību, radio intervijā Parisa izteicās, ka nekad nevēlētos sev tādu dibenu kā Kimai, jo tas ir pretīgs. Bet tieši Kimas dibens ir tā ķermeņa daļa, ko sev vēlētos ikviena sieviete! Parisa salīdzināja Kimas dibenu ar milzīgu siera gabalu, kas iespiests somā. Vēlāk gan Parisa atvainojās Kimai, bet viņas atvainošanās neko nelīdzēja un vēlāk arī Kima neklusēja, kad pasaulē nokļuva Parisas seksa video.

Kima Kardašjana un Parisa Hiltone
Kima Kardašjana un Parisa Hiltone Foto: AP/Reuters/Scanpix

6. Lindsija Loena un Amanda Bainsa.

Lindsija Loena ir sākusi karu ar Amandu Bainsu jau 2012. gadā, kad pirmo reizi Amanda iekļuva sabiedrības uzmanības lokā par narkotiku lietošanu. Loena savā «Twitter» kontā ierakstīja – kāpēc mani ielika cietumā, bet kaut kādu tur TV kanāla «Nickelodeon» zvaigzni par to pašu nodarījumu nesoda vispār?

Lindsija Loena un Amanda Bainsa
Lindsija Loena un Amanda Bainsa Foto: AP/Reuters/Scanpix

7. Toms Krūzs un Brūka Šīldsa.

Aktieris Toms Krūzs publiski ir izteicis viedokli par Brūku Šīldsu un to, ka viņa lieto narkotikas, lai uzveiktu depresiju. Vēlāk aktrise atspēlējās aktierim, izsakot visu, ko domā par scientoloģiju.

Toms Krūzs un Brūka Šildsa
Toms Krūzs un Brūka Šildsa Foto: AP/Reuters/Scanpix

8. Tara Rīda un Lindsija Loena.

Aktrise Tara Rīda ir paziņojusi, ka ar Loenu nekad nav bijušas īstas draudzenes un nav arī līdzīgas kā personības. Tara nosauca Loenu par ļaunu dzērāju, narkomāni un izteicās, ka viņai nevajadzētu braukt pie auto stūres.

Tara Rīda un Lindsija Loena
Tara Rīda un Lindsija Loena Foto: AP/Reuters/Scanpix

9. Meraija Kerija un Nikija Mināža

Drāma sākās jau TV šova «Amerikāņu elks» atlases laikā, kad dziedātājas nebeidza sacensties par preses, cilvēku, pārējās žūrijas uzmanību. Vēlāk savā «Twitter» kontā Mināža ierakstīja: kā tik veiksmīga un panākumiem bagāta sieviete var būt tik nepārliecināta par sevi un rūgtuma pilna!

Meraija Kerija un Nikija Mināža
Meraija Kerija un Nikija Mināža Foto: AP/Reuters/Scanpix

10. Teilore Svifta un Kerija Andervuda.

Par abu jauno sieviešu naidu runā jau gadiem, tomēr viņas nekad publiski nav apstiprinājušas savas nesaskaņas. Tomēr nesenā intervijā Andervuda atzinusi, ka dziedātājas nav draudzenes, izjūt savstarpēju nepatiku un, ja ir iespējams, izvairās vienā laikā atrasties vienā un tajā pašā vietā.

Teilore Svifta un Kerija Andervuda
Teilore Svifta un Kerija Andervuda Foto: AP/Reuters/Scanpix
Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu