"Karaliskā anekdošu turnīra" sezonas noslēgums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Marta vidū kanālā LNT sākās īsts bruņinieku turnīrs – „Karaliskais anekdošu turnīrs”, lai noskaidrotu kurai no teātru trupām – Dailes vai Latvijas Nacionālā teātra - pieder asprātības tituls! Šo piektdien pulksten 21:05 tiks noskaidrots turnīra pirmās sezonas uzvarētājs.

Lai aizstāvētu savas trupas asprātības slavu, katru piektdienu turnīrā tiekas Dailes un Latvijas Nacionālā teātra aktieri.

Aktieriem jāliek lietā prasme stāstīt anekdotes, jo tieši tās ir ieroči cīņai par asprātīgākā titulu.

„Karaliskajā anekdošu turnīrā” duelējušies un skatītājus smīdinājuši Nacionālā teātra brašākie bruņinieki – aktieri Ainārs Ančevskis un Ivars Kļavinskis, tikpat varonīgi cīnījušās arī daiļā dzimuma pārstāves aktrises Indra Burkovska un Līga Vītiņa. Savukārt Dailes teātra slavu spodrinājuši aktieri Intars Rešetins, Lauris Dzelzītis, Lauris Subatnieks, Dainis Grūbe, Ivars Auziņš un Gints Andžāns.

Aktierus duelēties aicina Latvju zemes spēcīgākais karalis – Raimonds Bergmanis. Turnīrā katra teātra komandu atbalsta un ar labiem vārdiem stiprina sekundanti: Dailes teātra sekundants ir aktieris Juris Žagars, bet Latvijas Nacionālā teātra sekundants - aktieris Voldemārs Šoriņš. Par katra turnīra posma uzvarētāju lemj klātesošie skatītāji, bet uzvarētāju katra posma beigās paziņo daiļā princese Magdalēna.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu