Kortnija Lova vēlas būt Amandas Bainsas narkotisko vielu uzraudze (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dziedātāja Kortnija Lova ir čatojusi ar Amandu Bainsu un piedāvājusi būt par viņas uzraudzi alkohola un narkotisko vielu lietošanā.

Lova uzrakstīja aktrisei vēstuli, kurā piedāvāja savu palīdzību, lai viņa tiktu pāri savām atkarības problēmām. Amandai Bainsai tas nepatika, un viņa savā «Twitter» kontā ierakstīja, ka Lova ir neglītākā sieviete, kādu viņa jebkad ir redzējusi, un ka šāds piedāvājums viņai liek smieties.

Lova par to neiespringa, bet uzrakstīja aktrisei vēl vienu vēstuli, kurā aprakstīja savu piedāvājumu un lūdza jauno aktrisi to apdomāt.

Bainsa noraidīja piedāvājumu, sakot, ka veca narkomāne nekādi nespēs viņai palīdzēt, turklāt Amanda uzsver, ka viņai ir alerģija pret narkotikām un alkoholu un viņa nelieto ne vienu, ne otru.

Ja aktrise nenorimsies un turpinās uzvesties kā uzvedas, un iekļūs jaunās nepatikšanās katru otro dienu, viņas vecāki iesniegs tiesā prasību, lai iegūtu aizbildņa tiesības pār savu meitu.

Vecāki ir droši, ka meita slimo ar šizofrēniju un viņai ir nepieciešama nopietna medicīniskā palīdzība.

Amandas vecāki saglabā ikvienu meitas «Twitter» ierakstu, lai vēlāk tos iesniegtu tiesā kā pierādījumu meitas slimībai.

Tomēr Amandas advokāts saka, ka vecākiem nav nekādu iespēju iegūt aizbildniecību pār Amandu, jo viņas uzvedība nekādā mērā neliecina par garīgu saslimšanu.

Aktrise arī noliedz ka jebkad būtu aizvainojusi un publiski uzrunājusi dziedātāju Rianu, ka visi portāla «Twitter» ieraksti, kuros parādījās, ka viņa nomelno dziedātāju, ir bijuši mākslīgi radīti un nav viņas rakstīti. Amanda vēl uzsvēra, ka pavisam noteikti tuvākajā laikā filmēsies kopā ar Rianu kādā viņas klipā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu