Jaunais LNT šovs "120 stundas" – jau sestdien!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šosestdien, 21.maijā, LNT skatītāji šova "120 stundas" pirmajā sērijā varēs sekot līdzi populāru pašmāju blondīņu gaitām Vidusjūrā. Pavisam skatītājiem tiks piedāvātas piecas šova sērijas

Burāšanas ekspedīcijā piedalījās piecas populāras blondīnes – Marika Ģederte, Agnese Zeltiņa, Guna Geikina, Dace Dēnava un Laura Everte. Dāmām nācās kāpt uz jahtas klāja, lai kapteiņa Ulda Mežuļa vadībā apgūtu burāšanas prasmes.

Šovu veidojis producents Atis Balodis, kura kontā jau ir ekspedīcijas 1000 jūdzes Persijā, 1000 jūdzes aiz Polārā loka, 1000 jūdzes Āfrikas tuksnesī u.c. Taču šoreiz producents izlēmis ekstremālos apstākļos pārbaudīt sieviešu spēkus, turklāt blondīņu, par ko sabiedrībā valda visvairāk stereotipu. Intervijā TVNET Balodis stāstīja, ka dāmas ekspedīcijai izvēlējies pār draugu, skatītāju un kolēģu ieteikuma. "Man likās, ka iesēdināt sievietes džipos, iedzīt viņas Krievijas mežos un likt zāģēt kokus galīgi nebūtu labi, tādēļ atradām zelta vidusceļu – šovs tika filmēts Vidusjūrā pie Sardīnijas krastiem."

Viņaprāt, šis pasākums bijis krietni grūtāks par vienu otru iepriekšējo ekspedīciju dalībnieku piedzīvoto epizodi mežā vai kalnos.

"Jūra ir jūra, un ar to nav nekādi joki.

Un jahta nav nekāda lidmašīna, no kuras var izkāpt tad, kad kļūst slikti vai apnīk," uzsver Balodis. Viņš arī neslēpj, ka pēc ekspedīcijas krasi mainījis domas par blondīnēm. "Pirms tam man šķita: nu, viņas ir tādas sabiedrības dāmas, kas uz jahtas neko nevarēs izdarīt. Viņas varēja visu – uzvilkt buru, sasiet mezglu, vadīt lielu jahtu – okeāna klases katamarānu, apgūt navigāciju."

Viena no ekspedīcijas dalībniecēm – uzņēmēja un Blondīņu asociācijas Go Blonde prezidente Marika Ģederte – atzina, ka piedalīšanās ekspedīcijā bijusi lieliska iespēja pārbaudīt savus spēkus un izturību. "Izrādījās, ka man vislabāk padodas ēdienu gatavošana, tādēļ jahtas kambīzē pavadīju ļoti daudz laika.

Vistrakākais bija mēģināt uzklāt galdu tajā brīdī, kad Vidusjūrā bija trīs metrus augsti viļņi!"

Ģedertei vislabāk esot paticis stāvēt uz vakts. Tieši šādā reizē viņa piedzīvojusi visskaistāko brīdi – delfīnu parādīšanos. "Kapteinis pēc tam teica, ka var mēnešiem ilgi burāt pa Vidusjūru un delfīnus neredzēt.

Mēs par viņiem priecājāmies vismaz desmit minūtes

– visu laiku, kamēr šie skaistie dzīvnieki peldēja pa priekšu mūsu jahtai. Protams, arī safotografējām!" par saviem iespaidiem teic ekspedīcijas dalībniece.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu