Jūrmalā ar vērienu atklāts grilbārs (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

30.maijā Jūrmalā Jomas ielā tika atklāts jaunais grilbārs «Lighthouse». Tātad no šā brīža Majoros ir divi dažādiem īpašniekiem piederoši grilbāri ar vienu un to pašu nosaukumu. Pasākuma atklāšanu apmeklēja daudzi uzņēmēji un arī slavenības.

Grilbārs «Lighthouse», kas atrodas pašā Jomas ielas sirdī, ir bijis pirmais bārs Majoros ar šādu nosaukumu, otrs «Lighthouse», kas atrodas jūras krastā, ir piesavinājies populāro nosaukumu Jomas ielas «Lighthouse» labās slavas dēļ.

Līdzšinējiem «Lighthouse» īpašniekiem Andrim Rubīnam, Kārlim Tiltiņam un Raitim Bērziņam ir pievienojušies Kristīne Kirilka, Katrīna Kalnozola un Valdis Kalnozols. Katrīna Kalnozola ir arī parūpējusies par «Lighthouse» interjeru.

Foto: Sejas.lv

Apmeklētājus grilbāra «Lighthouse» atklāšanā sagaidīja ar šampanieša un vīna glāzēm, vēlāk viesiem tika ierādīti galdiņi, pie kuriem daudzi atteicās sēdēt, jo fonā skanēja mūzika, par kuru parūpējās džeza meistars Marčello ar grupu, bet apmeklētājiem tā bija iespēja gan noraudzīties mūziķu performancē, gan dejot.

Vakaru vadīja jokdaris Jānis Skutelis, kurš ar savu atraktivitāti lieliski izklaidēja pasākuma viesus un ne reizi vien lika smieties.

Viesu vidū bija tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā Valdis Birkavs ar kundzi, mūziķi Liene Candy un Markus Riva, populārā pirtniece Elita Drāke un Marika Ģederte.

Slavenības sēdēja kopā pie viena galdiņa un nodevās saviesīgām sarunām. Dziedātāja Liene Candy pavadīja visu vakaru diskutējot ar Valdi Birkavu.

Toties atraktīvā pirtniece Elita Drāke paspēja gan laisties dejā ar dziedātāju Markusu Rivu, gan piedalīties vīna konkursā un uzvarēt divus vīriešu kārtas pārstāvjus. Konkursā ikvienam dalībniekam bija jānobauda trīs dažādi Latvijā ražoti vīni un jānosauc katra vīna sastāvdaļas. Elita kā liela vīnu pazinēja uzminēja visas trīs garšas un balvā ieguva vīna pudeli.

Foto: Sejas.lv

«Es atbalstu Latvijas produkciju un, tā kā pārzinu vīnus, nespēju atteikties no iespējas degustēt Latvijā ražotos vīnus un piedalīties sacensībās,» skaidro Drāke.

Vīna degustāciju vadīja kādreizējā «Talantu fabrikas» dalībniece Marika Jasa jeb Mis Jazz, kura nu ir no mūzikas atgājusi un pievērsusies biznesam.

«Lighthouse» atklāšanu atzīmēja ar vērienu, visa vakara garumā bija iespēja baudīt šampanieti un dažādus vīnus, kā arī uzkodu galds nepārtraukti tika atjaunots, lai ikviens viesis no pasākuma aizietu ar pilnu vēderu, kā jau tas pienākas restorāna atklāšanas ballītē.

Foto: Sejas.lv

Padomāts bija arī par bērniem, kurus līdzi bija paņēmuši viesi, bērnus ar dažādām spēlēm un ziepju burbuļu pūšanu izklaidēja Supermens un Zirnekļcilvēks.

Lai jautrība nezustu ne mirkli, «Lighthouse» atklāšanas ceremoniju apmeklēja karikatūriste, kura iemūžināja jebkuru, kurš vēlējās iegūt par piemiņu savu karikatūru.

Atklāšanas ballīte turpinājās līdz rītam, un viesi steidza izmantot iespēju izklaidēties uz āra terases.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu