«Positivus» izziņo elektroniskās mūzikas skatuves vārdus (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau piekto gadu «Positivus» festivālā ar savu programmu priecēs «Red Bull Music Academy» skatuve, kas pirmo reizi atradīsies pludmalē, informē «Positivus Music» pārstāve Linda Igolniece. Šovasar uz «Red Bull Music Academy» skatuves uzstāsies labākie Baltijas un pasaules mēroga mākslinieki, tādi kā «MJ Cole», «Jack Beats» un «Riton» no Lielbritānijas, «B.Bravo» no ASV, «KAMP!» un «Kwazar» no Polijas, kā arī Baltijas mēroga izpildītāji - «Rapa», «OYT», «Halfbrother», «ELVI/Dunian» un daudzi citi.

19.jūlijā uz «Red Bull Music Academy» skatuves uzstāsies lietuviešu «house» un «garage» entuziastu duets «Oogle Vision», Polijas dīdžejs un producents «Kwazar», inteliģentās elektronikas pārstāvji no Igaunijas «OYT» un populārais vietējo klubu «Essential» un «El Divino» veterāns dīdžejs «Rapa». Vakara gaitā uz skatuves muzicēs arī somu «elektro-disko» projekts «Jesse & Jimi Tenor», poļu diskžokejs «Eltron John», kā arī godalgotā Apvienotās Karalistes dīdžeju apvienība «Jack Beats» un eksperimentālais remiksētājs «Riton». Ar labāko Baltijas klubu mūziku festivāla apmeklētājus iepazīstinās Igaunijas jauno talantu mednieks «Mr. Nestor» un dinamiskais diskžokeju duets «Quest & Paul Oja».

Savukārt 20.jūlijā festivāla otro dienu iesāks igauņu elektronikas guru «Halfbrother», talantīgais jaunais lietuviešu mūziķis «Fingalick», zināmais pašmāju elektroniskās mūzikas duets «ELVI/Dunian», igauņu «elektro-house» projekts «Shotman» un «deep house» eksperts «Firejosé», kā arī poļu sintpopa apvienība «KAMP!». Programmu papildinās arī populārais ASV «funk» un «r&b» virtuozs «B.Bravo», igauņu «dubstep» projekts «Superskankers», kā arī Lielbritānijas dīdžeju grandi «MJ Cole» un «Artwork».

Festivāla pēdējā dienā no pusdienlaika līdz pat pusnaktij par labu atmosfēru parūpēsies «Red Bull Music Academy» skatuves mākslinieki, atskaņojot īpašo «Sunday Vibes» programmu.

Jau ziņots, ka lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā «Positivus» jau septīto reizi notiks Salacgrīvā, taču pirmo reizi festivāls norisināsies trīs dienas - no 19.jūlija līdz 21.jūlijam.

www.positivus.com

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu