Jauns šovs: piecas blondīnes mācās burāt skarbos apstākļos!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

LNT šo vasaru ieskandina ar jaunu televīzijas produktu "120 stundas". No 21. maija piecu sēriju garumā varēsim vērot, kā piecas sabiedrībā pazīstamas blondīnes savus spēkus pārbaudīs burāšanas prasmē Vidusjūrā.

Burāšanas ekspedīcijā devās asociācijas Go Blonde biedres aktrise Agnese Zeltiņa un uzņēmēja Marika Ģederte, kā arī Guna Geikina, Dace Dēnava un Laura Everte. Meitenes devušās uz Itāliju, kur sēdušās jahtā, lai burātu gar Sardīnijas piekrasti. Šova "12 stundas" dalībniecēm bija jāpierāda, ka spēj apgūt burāšanas prasmes, strādājot komandā, kā arī pakļauties visām kapteiņa Ulda Mežuļa pavēlēm!

Šovs "120 stundas" ir devītais studijas Qfilma veidotais projekts. Katra no piecām šova sērijām ilgs aptuveni stundu raidlaika.

Šovs, lai lauztu stereotipus par blondīnēm!

Šovu "120 stundas" veido producents Atis Balodis, kura kontā jau ir vairākas ekspedīcijas: 1000 jūdzes Persijā; 1000 jūdzes aiz polārā loka; 1000 jūdzes Āfrikas tuksnesī; 1000 jūdzes Urālu kalnos; 1000 jūdzes Indijā; 1000 jūdzes Transilvānijā; 1000 jūdzes Mjanmā; 1000 jūdzes līdz Eņģeļu pilsētai.

Šoreiz producents izlēmis ekstrēmos apstākļos pārbaudīt sieviešu spēkus, turklāt blondīņu, par ko sabiedrībā valda visvairāk stereotipu

: "Jāsaka, cepuri nost, esmu pārsteigts par ekspedīcijā pieredzēto! Nekad vairs neko sliktu neteikšu par blondīnēm... Vienreizēja komanda un lielisks darbs valdīja visu ekspedīcijas laiku!"

Foto: TVNET

Pārbaudījumi skarbos apstākļos - kleitiņas palika somā!

Brauciena laikā pievilcīgajām gaišmatēm nācās pārvarēt fiziskas grūtības - bija jāmācās uzvilkt buras, stūrēt katamarānu, vajadzēja apgūt navigāciju un fiziski norūdīt savu veselību aukstajā laikā. "Tā arī visas līdzpaņemtās vasaras kleitiņas palika somā, neuzvilktas," pēc šova sūdzējās dalībnieces. Bijis pašām arī jāveic jahtas apkope un jāgatavo ēst, ko visvairāk paticis darīt Marikai Ģedertei.

"Brīžam laika apstākļi sasniedza augstāko bīstamības pakāpi, kad mums nācās cīnīties ar vētru 20 metri sekundē un burāt pa trīs metrus augstiem viļņiem," atceras šova producents Balodis.

"Reiz arī palikām bez elektrības uz neapdzīvotas salas!"

Paldies Dievam, jūras slimība nav piemeklējusi nevienu no dalībniecēm, bet medikamentu lietojušas visas. "Man atgriezās jūras slimība, kad nokļuvu uz sauzemes, laikam tāda novēlotā," smejas dalībniece Dace Denēva.

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes

Piedzīvotais ir kas vienreizējs!

Pēc atgriešanās no ceļojuma visas blondīnes atzinušas, ka ceļojums bijis ļoti vērtīgs un tā laikā viņas daudz iemācījušās. "Pieredze ir neatsverama, un gūtie iespaidi pozitīvisma pilni," atzīst dalībnieces. Piemēram, daudzas no dalībniecēm pirmo reizi sastapās ar delfīniem brīvā dabā.

"Vidusjūras daba ir ļoti skaista un pārsteigumiem pilna," secina meitenes.

Drīzumā gaidi TVNET interviju ar šova producentu un šova dalībniecēm!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu