"Mana mīļā aukle" atgriežas!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ikviens atceras burvīgo, amizanto un tik šarmanto auklīti Viku, kuru atveido slavenā Krievijas zvaigzne Anastasija Zavorotņuka. Jāatzīst, viņa un līksmā Maksima Šataļina ģimene sen nav manīti TV3 ekrānos, tādēļ ir pēdējais brīdis to labot! Vika, Maksims un citi iemīļotie varoņi seriālā Mana mīļā aukle pie skatītājiem atgriezīsies 26.maijā, sākot ar pirmās sezonas sniegumu, un viņu piedzīvojumiem turpmāk varēs sekot ik darbdienu 18:40 TV3.

TV3 seriāls Mana mīļā aukle ir pelnīts atpūtas brīdis visai ģimenei, un papildu komentārus tas jau sen neprasa. Ja tomēr gribas uzzināt ko vairāk - tas ietver gan klasiskas komēdijas, gan romantiskas melodrāmas elementus, kas aizrāvis tūkstošiem cilvēku Latvijā un seriāla dzimtenē Krievijā. Tajā galvenā loma atvēlēta jautrai, atraktīvai, neprecētai trīsdesmit gadus jaunai sievietei Vikai (Anastasija Zavorotņuka), kura iekārtojusies darbā par auklīti Maksima Šataļina (Sergejs Žigunovs), populārā mūzikas producenta ģimenē. Viņš ir pievilcīgs vīrietis pašos brieduma gados. Bet pēc sievas nāves viņš kļuvis par nelokāmu vecpuisi un uzskata, ka diez vai viņam dzīvē būs lemts iemīlēties. Viņš vēl neapjauš, ko ir pieņēmis darbā... bet nesteigsimies notikumiem pa priekšu!

Svešā pasaule

Dzīve bagātā un sabiedrībā pazīstamā ģimenē ir ievērojami citādāka nekā citās. Piemēram, ikdienā mājās viesojas daudzas populāras skatuves zvaigznes (Genādijs Hazanovs, Nikolajs Baskovs, Fjodors Bondarčuks un citi), bet uz tuvējo konditoreju pēc smalkmaizītēm ģimene brauc ar glaunu autiņu. Šie un vēl daudzi citi apstākļi Vikai liek domāt, ka nespēs iejusties jaunajā darba vietā. Bet drīz vien visi ģimenes locekļi saprot, ka nevar turpmāko dzīvi iedomāties bez Viktorijas Prutkovskajas (Vikas pilnais vārds), vienīgi Maksims uzreiz neapjauš, ka ir saticis savu mūža mīlestību.

Foto: publicitātes

Grib būt kā mājsaimniece televizorā

Kad seriālu Mana mīļā aukle sāka pārraidīt Krievijā, tas kļuva tik populārs, ka aģentūras, kas nodarbojas ar mājsaimnieču iekārtošanu darbā, saņēma pieteikumus, kuros klienti lūdza piedāvāt tādu mājsaimnieci kā televizorā. Tāds, lūk, ir Vikas šarma spēks!

Seriāls Mana mīļā aukle tika uzņemts pēc analogas amerikāņu situāciju komēdijas Nanny motīviem,

un tā veidošanā piedalījās ASV populārā kinokompānija Sony Pictures un Amedia (Krievija). Aizjūras auklīte skatītājus iepriecināja un izklaidēja piecas sezonas. Tieši tik ilgs mūžs bija paredzēts arī Krievijas ģimenes seriālam, bet skatītāji vēlējās, lai seriālam tiktu pagarināts mūžs kaut par vienu sezonu. Pēc šāda pieprasījuma izteikšanas seriāla veidotājs padomāja un nolēma, ka tas ir paveicams. Un bija tā vērts!

Oriģinālais nosaukums: Моя прекрасная няня

Seriāls veidots: Krievijā 20004.gadā

Režisors: Andrejs Kuzņicovs

Lomās: Anastasija Zavorotņuka, Sergejs Žigunovs, Ļubova Poļeščuka, Genādijs Hazanovs, Tatjana Dogiļeva u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu