Sabiedrības dāmas, pašām to nezinot, reklamē lietotos apģērbus (58)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Sabiedrībā pazīstamas dāmas, pašām to nezinot, pēdējā nedēļas žurnāla «Sestdiena» izdevumā reklamē «Humanas» lietotos apģērbus. Lietotu apģērbu tirgotāja «Humana Latvia» reklāmā «Ģērbies kā zvaigzne», kas publicēta nedēļas žurnālā «Sestdiena», izmantoti LNT raidījuma «900 sekundes» moderatores Kristīnes Garklāvas, dziedātājas Lindas Leen un aktrises Agneses Zeltiņas foto.

Reklāma mudina «Humana» pircējus aizņemties labākās idejas un interesantākos risinājumus ģērbšanās stilā no simpātiskākajām Latvijas sievietēm.

Kā biznesa portālam «Nozare.lv» skaidroja «Modern Times Group» (MTG) sabiedrisko attiecību vadītāja Marta Zandersone, ne Garklāva, ne viņas darba devējs nav informēti par to, ka viņas foto tiks izmantots šajā reklāmā.

Pašlaik ar šo lietu jau nodarbojoties MTG juristi, kas lems par tālāko rīcību, piebilda Zandersone.

Arī Lindas Leen koncertu producents Ēriks Kibermanis, atzina, ka dziedātāja nav informēta par viņas foto izmantošanu reklāmā. Par tālāko rīcību viņš komentārus nesniedza.

Savukārt «Humana Latvia» biznesa portāls «Nozare.lv» noskaidroja, ka uzņēmums uzticējies reklāmas veidotājam un nav bijis informēts par to, ka kaut kas nav saskaņots.

Kā noskaidroja «Nozare.lv», reklāmu izgatavoja AS «Diena» reklāmas aģentūra, kur tika paskaidrots, ka pagaidām komentāri netiks sniegti un skaidrojumus varētu sniegt pirmdien.

«Humana Latvia» ir viens no lielākajiem uzņēmumiem lietoto apģērbu tirgū Latvijā. «Humana» sevi pasniedz kā lētu, modernu un kvalitatīvu apģērbu tirgotāju, kas piedāvā plašu apģērbu klāstu.

«Humanas» veikali darbojas pēc piecu vai divu nedēļu cikla mārketinga koncepcijas. Tas nozīmē, ka ik pēc piecām vai divām nedēļām nepārdotās preces tiek pilnībā izņemtas no veikaliem un aizvietotas ar jauno kolekciju. Katru dienu plaukti tiek papildināti ar jaunām drēbēm. Preces, kas netiek pārdotas, tiek ziedotas labdarības organizācijām.

Pirmais «Humana» veikals Latvijā tika atvērts 2006.gadā. Pašlaik Latvijā ir 29 «Humana» veikali Rīgā, Daugavpilī, Liepājā, Jelgavā un Jēkabpilī, norādīts uzņēmuma mājaslapā.

Komentāri (58)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu