"UgunsGrēkam" pievienojas Valdis Škutāns

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

TV3 seriāla "UgunsGrēks" aktierus pārņēmis deju šova "Dejo savai pilsētai" trakums – gandrīz ikviens vēlas tikt pie galvenā laimesta 50 000 eiro apmērā. Lai uzvarētu konkursā, jādejo labāk par citiem! Lai tas izdotos – jāpiesaista profesionāls pedagogs, tādēļ "UgunsGrēka" aktieri viesojās skolā pie dejotāja, šova "Latvijas princese" dalībnieka Valda Škutāna, apgūstot deju soļus. Īstā cīņa par Latvijas televīziju vēsturē lielāko balvu ir sākusies!

Piesaista profesionāli

Lai pāru sniegums Dejo savai pilsētai būtu pārliecinošāks, šova veidotāji aicinājuši palīgā viesnīcas kaimiņos dzīvojošo profesionālo dejotāju, daudzkārtējo Pasaules un Eiropas čempionātu finālistu standartdejās Valdi Škutānu. Nu dejotājiem prāts mierīgāks, jo viņus pieskata īsts profesionālis. Līdz ar to ir iespēja vairāk laika atvēlēt konkurentu nostumšanai malā...

Foto: TV3

Nedaudz nopietnības

Valda Škutāna deju skola patiešām atrodas seriāla "UgunsGrēks" filmēšanas paviljona kaimiņos, turpat aiz sienas! Šīs ēkas otrajā stāvā V.Škutāns plāno iekārtot jaunu deju skolu un laipni atvēlēja seriāla tik ļoti svarīgām deju zāles epizodēm un to filmēšanām izmantot savu pagaidām esošo veco deju skolu. Pats V.Škutāns seriāla aktieriem māca deju pamatus, lai viņi filmēšanu laukumā justos pārliecinošāki un varētu graciozi un pārliecinoši izpildīt deju priekšnesumus.

Skatītāju mīlētais seriāls "UgunsGrēks" ik darbdienu 20:20 TV3!


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu