Skaistā «Playboy» modele Katrīna Kalnozola iekļūst avarijā (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aculiecinieka foto

Daiļā «Playboy» modele Katrīna Kalnozola 23. maija pievakarē uz Salu tilta, vadot savu ķirškrāsas «Nissan Qashqai» apvidus auto, iekļuva satiksmes negadījumā. Kā stāsta avārijas aculiecinieki, simpātiskā blondīne bija iebraukusi vienā no Salu tilta bedrēm, kā rezultātā pārsita džipam riepu. Par laimi, Katrīnai izdevās novaldīt spēkratu un viss beidzās vien ar pamatīgu izbīli.

Foto: Aculiecinieka foto

Dzīvesstila portālam «Sejas» notikuma aculiecinieks stāsta, ka šis negadījums varēja beigties daudz traģiskāk: «Tā smukā blondīne bija ienesusies vienā no daudzajām Salenieka bedrēm. Labi, ka autiņš neapmeta kūleni uz tā trakā tilta!»

Foto: Aculiecinieka foto

Sniegt palīdzību avārijā nokļuvušajam Katrīnas spēkratam notikuma vietā ieradās arī viņas tēvs, uzņēmējs Valdis Kalnozols. Tēvs nomainīja meitas džipam pārsisto riepu. «Notikuma vietā ieradās arī Ceļu policija, kas par notikušo avāriju sastādīja protokolu. Beidzot valdībai vajadzētu saņemties un savest kārtībā šo Latvijas nelaimi,» stāsta aculiecinieks.

Foto: Aculiecinieka foto
Foto: Aculiecinieka foto
Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu