Džons Bon Džovi nosauc Bīberu par pakaļu (29)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Dziedātājs Džons Bon Džovi nosaucis Džastinu Bīberu par pakaļu viņa neprofesionālo izgājienu dēļ. Bon Džovi pavisam noteikti nav Bībera fans un domā, ka puisim ir jāpieaug, lai atrastos uz lielas skatuves.

Leģendārais Bon Džovi aizrādīja Džastinam Bīberam, ka viņš uz koncertu Londonā ieradies divas stundas vēlāk un parādījis savu neprofesionālismu un necieņu pret faniem.

Bon Džovi saka, ka ikvienā laikā ir bijuši šādi mākslinieki, ka tas nav nekas jauns, bet ka viņi riskē apbēdināt savus klausītājus, kuri ir grūti strādājuši, lai nopelnītu naudu biļetēm.

Dziedātājs nosaucis Bīberu par pakaļu un licis saprast, ka, nokavējot vienu reizi, tev tiek piedots, nokavējot vairākkārt, ir jākaunas par to un tiek zaudēti pielūdzēji.

Cerēsim, ka jaunais Džastins Bībers ieklausīsies savā skatuves kolēģī Džonā Bon Džovi, kurš laistās prožektoru gaismā un ir viens no pieprasītākajiem māksliniekiem jau kopš 1984. gada, kad izdeva savu pirmo albumu ar nosaukumu «Bon Jovi».

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu