Žigats: neviens nav atlaists; «Radio 101» turpina skanēt (62)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Pārtraucot skanēt uz aptuveni pus dienu, «Radio 101» vakar vakarā atsācis pārraidīt mūziku. Stacijas producents Māris Žigats telefonsarunā ar TVNET norādīja, ka jauno īpašnieku uzstādījums esošajā formātā izmaiņas neparedz un ne viņš, ne kāds cits no publiski aizgājušajiem dīdžejiem nav atlaists.

Jau vēstīts, ka otrdienas rītā «Radio 101» pārtrauca raidīt un iestājās klusums, taču vakarpusē atsāka atskaņot mūziku. Patlaban raidstacija dzirdama vienīgi radio viļņos, bet interneta pieeja tai ir liegta.

TVNET sazinājās ar «Radio 101» producentu Māri Žigatu, kurš paskaidroja, ka šodien viņam gaidāma tikšanās, kurā tiks runāts par stacijas nākotni. Cik viņam zināms, pagaidām uzstādījums no jaunajiem īpašniekiem nekādas izmaiņas esošajā formātā neparedz.

Komentējot radio dīdžeju pausto viedokli par stacijas izbeigšanos un tam sekojošo reakciju sociālajos tīklos, Žigats sacīja, ka trīs cilvēku viedoklis nav uzskatāms par visas radiostacijas nostāju:

«Mani neviens nav atlaidis, un arī pārējie nav atlaisti.»

Kā savā personīgajā blogā rakstīja viena no «Radio 101» ētera personībām Toms Grēviņš, tad iemesls viņa, kā arī citu radošo darbinieku, tostarp dīdžeju Arta Volfa un Egona Reitera aiziešanai no tiešā ētera ir nesaņemtais atalgojums. «Kopš 2011. gada novembra līdz šodienai neesam saņēmuši atlīdzību par padarīto darbu, pacietīgi gaidot tālāko notikumu atrisinājumu,» komentēja Grēviņš.

Savukārt Volfs portālam TVNET norādīja, ka bijušā īpašnieka Edgara Menča sarunām ar jaunajiem īpašniekiem nav nekāda sakara ne ar viņu, ne līdzšinējiem dīdžejiem. Viņš piebilda, ka neviens no jaunajiem īpašniekiem nav ar dīdžejiem kontaktējies un izrādījis interesi.

Saskaņā ar «Lursoft» informāciju, nesen notikušajā izsolē «Radio 101» iegādājies Krievijas pilsonis Vitālijs Ņikitenko.

Komentāri (62)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu