«Dzelzs vīrs 3» pirmo vietu neatdod (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pirmo vietu arī Latvijas kinoteātros saglabā «Dzelzs vīrs 3» («Iron Man 3»), bet kopumā aizvadīta ļoti pieticīga nedēļas nogale.

«Dzelzs vīrs 3» savācis 3717 skatītājus (vairāk nekā trešdaļa no kopējās apmeklētības) un ieņēmis pārliecinošu pirmo vietu. Kopsummā jau vairāk nekā 20 tūkstoši pārdoto biļešu un labas iespējas kļūt par franšīzes skatītāko filmu Latvijā.

Filma balstīta uz populārā «Marvel» komiksa motīviem un stāsta par miljardieri un ģeniālu izgudrotāju Toniju Stārku (Tony Stark), kuru tēlo aktieris Roberts Daunijs juniors (Robert Downey Jr.).

Anotācija. Bezrūpīgais multimiljonārs Tonijs Stārks, kas nakts melnumā mēdz kļūt par neuzveicamo Dzelzs Vīru, ir sastapies ar pretinieku, kura iespējām, šķiet, nav robežu. Kad Stārks atklāj, ka viņa pasaule tiek iznīcināta, viņam ir tikai viens mērķis - noskaidrot, kas aiz tā stāv. Cīņā par izdzīvošanu uz katra soļa tiek pārbaudīta viņa drosme. Vienlaikus Stārks arī meklē atbildi uz jautājumu, ko uzdevis sev jau sen. Kurš tad īsti ir galvenais - cilvēks vai viņa supervaroņa tērps?

Otro vietu ieņem animācijas filma «Krūdi» («The Croods»), kurā galveno varoņu balsis ieskaņojuši Holivudas aktieri Raiens Reinolds (Ryan Reynolds), Emma Stouna (Emma Stone), Bleika Laivlija un Nikolass Keidžs (Nicolas Cage). Tā jau astoto nedēļas nogali pēc kārtas spējusi savākt vismaz 1000 skatītājus. Šoreiz konkrēti 1080.

Uz trešo vietu noslīdējusi Maikla Beja režisētā «Vaiga sviedros». Pārdotas 800 biļetes, bet to kopējais skaits pietuvojies 3 tūkstošiem.

Ceturtajā vietā debitējusi šausmu filma «Ļaunie miroņi» («Evil Dead»), kuru noskatījušies 754 skatītāji.

Pirmo piecnieku noslēdz komēdija «Identitātes zagle» (Identity Thief). Filma savākusi 681 skatītāju, bet to kopējais skaits pietuvojies 6 tūkstošiem.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu