Kļaviņš: «Vislabākais pavasara trenažieris ir seksuāli aktīva sieviete» (99)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Pavasaris nāk ar sportiskām aktivitātēm un vēlmi savest sevi kārtībā, lai spētu doties uz pludmali bez kauna sajūtas, ka kaut kur ir parādījusies «riepiņa». Vai Latvijā populāri cilvēki ļaujas pavasarim un sporto pie dabas?

Dziedātāja Samanta Tīna arī pavasara un vasaras laikā ar sporta aktivitātēm aizraujas iekštelpās un neapsver pat domu doties ar sportu nodarboties ārā. Samanta prot braukt ar velosipēdu, bet priekšroku dod četriem riteņiem un komfortam.

«Šis ir ļoti mānīgs laiks, daba mostas un baciļi arī. Jāvingro normālā temperatūrā, kura nemainās, mainoties temperatūrām un tiekot vēja plūsmā, var viegli saaukstēties,» skaidro Samanta.

Samanta Tīna
Samanta Tīna Foto: Publicitātes foto

Uz sporta zāli dziedātāja dodas četras līdz piecas reizes nedēļā, lai vienmēr saglabātu formu.

«Cilvēkiem iesaku ēst vairāk zaļumus, lapu salātus un neaizmirst par augļiem un sulu, ar kaut ko ir jāsāk, kāpēc lai tā nebūtu veselīga ēšana,» aizdomājas Samanta.

Grupas «Double faced eels» solists Marka ir intensīvs motobraucējs, puisis ir pat trenējies Biķernieku trasē, tagad tik vasara ir sākusies, un dziedātājs domā, ka arī šovasar motosports netiks aizmirsts.

«Man mājās ir gan velosipēds, gan skrituļslidas; noteikti vasaras laikā ar šiem atribūtiem būšu bieži redzams pārvietojoties pa Rīgas ielām. Plāns man šovasar ir izlēkt ar gumiju, bet neesmu vēl saņēmies,» vasaras plānos dalās Marka.


«OKartes skatuve» dalībnieks Ivars Kļaviņš pirms pāris dienām iegādājās ļoti labu divriteni, lai dzītu nost pa ziemu Skotijā uzēstās un, pēc puiša domām, nekam nevajadzīgās tauku rezerves.

Ivars Kļaviņš
Ivars Kļaviņš Foto: Sejas.lv

«Vislabākais pavasara trenažieris, protams, ir seksuāli aktīva sieviete, kuru es iesaku iegādāties katram vīrietim, savukārt ieteikums sievietēm - neesiet arī jūs kūtras... uzņemieties virsroku, lai ļautu atpūsties vīrietim un pie reizes tādējādi trenētu un tonizētu savus muskuļus,» iesaka Kļaviņš.

Ivars iesaka nomainīt burgerus pret dažādiem salātiem un zupām, bet «Coca colas» vietā izvēlēties kvasu vai ūdeni. ««Kuram gan patīk skeleti, protams, ka nevienam, bet pārlieku lielas riepas arī nevienam nešķiet seksīgas,» tā Ivars.

Komentāri (99)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu