Slavenības defilē kopā ar suņiem (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

9. maijā lielveikala «Spice Home» veikals «Dino» aicināja viesus uz dzīvnieku arēnas «Royal Canin Dino» viena gada jubileju. Jubileja tika atzīmēta ar dzīvnieku modes namiņa «Ļusi&Oļsi» un modes zīmola «Monton» suņu un viņu saimnieču modes skati.

Pasākuma apmeklētāji ieradās kopā ar saviem mīluļiem, kuri arī varēja baudīt modes skates priekšnesumus, kā arī tika pie uzkodām un ūdens.

Modes skatē ar sunīšiem kopā defilēja tādas slavenības kā Aija Andrejeva, Maija Doveika, Kamilla, Ieva Aleksandrova-Eklone. Iveta Lāce, Liene Skulme.

Foto: Sejas.lv

Skates beigās muzikālus priekšnesumus sniedza dziedātāja Aija Andrejeva, pirms uzstāšanās pastāstot, ka viņas sunītim tā bijusi pirmā tāda veida pieredze, bet viņa pati gan jau ir pāris reizes iejutusies modeles veidolā.

«Interesanti, ko mans suns domā par šo visu, staigāšanu prožektoru gaismā un to, ka viņu vēro daudz dažādu sunīšu. Interesanti būtu uzzināt - viņam patīk vai tomēr ir bail no tādas uzmanības?» smejas Aija Andrejeva.

Skatē tika demonstrētas pavasara un vasaras saimnieču un četrkājaino draugu modes tendences. Kurās dominēja vieglums, gaišas krāsas, krāsainība un, galvenais, brīvība.

Foto: Sejas.lv

Pasākumu apmeklēja arī dziedātāja Samanta Tīna ar savu mīluli Skarabeju, kurš bija aktīvākais no visiem viesiem, vēlējās ar visiem suņiem iepazīties, tas radīja ne vienu vien jautri brīdi.

Vakara beigās ikviens viesis saņēma mazu kūciņu ar svecīti, kuru nopūšot varēja kaut ko vēlēties, jo modes aleja ir vieta, kurai ikviens jūtas piederīgs, tātad ikviens varēja sajust dzimšanas dienas garu.

Kamēr saimnieces baudīja kūciņas un svētku šampanieša glāzi, četrkājainie draugi tika pie cepumiem, kurus ikvienam mīlulim iedeva speciāls viesmīlis.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu