Ceļvedis: Mātes diena, Vaikule, Boltons, zibakcija, Laivu karnevāls (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Protams, šīs nedēļas nogales galvenie svētki ir Māmiņdiena! Taču šajā nedēļas nogalē bez Mātes dienas ir gaidāmas arī daudzas un dažādas brīvdabas trakulības. Īpaša šī nedēļas nogale būs mūzikas mīļotājiem - daudz koncertu dažādām gaumēm, bet, ja tuvāks sirdij teātris, - ieskats arī izrāžu ceļvedī.

PASĀKUMI

Mātes diena

11.maijā Ķengaraga iedzīvotāji aicināti uz īpašu Mātes dienas pasākumu t/c «Dole». Ikvienu apmeklētāju priecēs svētku koncerts, kā arī īpaša darbnīca, kurā pagatavot visskaistāko apsveikumu savai māmiņai. Notiks arī orientēšanās stafete, kurā iesaistīties varēs visa ģimene.

11.maijā modes un izklaides centrs Rīga Plaza sadarbībā ar Māmiņu klubu ir sagatavojis īpašu svētku programmu gan māmiņām, gan visai ģimenei. Notiks īpašais Māmiņdienai veltīts Radošais Jampadracis, kur bērni varēs pašu rociņām sagatavot mīļas, skaistas un paliekošas dāvanas savām mammām. Visi tiek aicināti uz Māmiņdienas svinībām un krāšņu, pozitīvām emocijām pilnu koncertu, ko sniegs bērnu popgrupa Dzeguzīte.

Foto: REUTERS/ScanPix

12.maijā plkst.12.00 Rīgas Kultūras un atpūtas centrā «Imanta» koncertā «Dāvana no manas sirds» uzstāsies deju kolektīvs «Mazais Andžiņš» un bērnu popgrupa «Podziņas». Plkst. 13.00 koncerti sāksies vairākos Rīgas kultūras centros. VEF Kultūras pilī koncertā «Mātes roka labos ceļos vada» apmeklētājus priecēs konkursa «Cālēns 2013» laureāti, kā arī dejotāji un solisti. Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrā «Mazā ģilde» koncertā «Tev» muzicēs bērnu vokālais ansamblis «Kolibri» kopā ar Zigfrīdu Muktupāvelu un Jāni Lūsēnu. Koncertā «Tavas rokas sauli nes» Rīgas kultūras centrā «Iļģuciems» uzstāsies gan dejotāji, gan vokālie ansambļi, kā arī koklētāju ansamblis «Ilga».

Mātes dienai veltīti koncerti notiks arī dievnamos. Rīgas Sv. Jāņa baznīcā koncertā «Ticība. Cerība. Mīlestība» klausītājus priecēs koris «Sapnis», ērģelniece Ilze Reine, solisti Līga Jakševica un Juris Mols, bet Rīgas Sv. Pētera baznīcā iedzīvotāji gaidīti koncertā «Maija šūpuļdziesmas», kur muzicēs Ieva Parša, Raimonds un Oskars Petrauski.

Divi Mātes dienai veltīti pasākumi notiks arī nule atklātajā Kultūras pilī «Ziemeļblāzma». Plkst.12.00 klausītājus uz koncertu «Mīļāko no visiem paldies vēlas sirds Tev pasacīt» gaidīs dziesminiece Austra Pumpure un austrasbērni. Pēcpusdienā plkst.17.00 iedzīvotāji aicināti uz vērienīgu deju koncertu «Pavasara dejas virpulī», kur uzstāsies vieni no labākajiem Rīgas deju kolektīviem: «Dancis», «Auda», «Rotaļa», «Bitīte», «Liesma», «Rīdzinieks» un «Vektors».

Turaidā notiek zibakcija «Atzīsties mīlestībā!»

Foto: publicitātes

Tērvetes dabas parka 55. gadskārta un Sprīdīša 110 gadu jubileja

Foto: publicitātes

Ūsiņdienas svinības pie Valmiermuižā

Foto: publicitātes

«Laivu karnevāls 2013» Siguldā

Foto: publicitātes

Tuvā un tālā. Sibīrijas ekspedīciju stāsti

Foto: publicitātes

KONCERTI

Laima Vaikule «Arēnā Rīga»

Foto: publicitātes

«Arēnā Rīga» Paula skaistāko dziesmu koncerts

Foto: publicitātes

Rīgā dziedās Maikls Boltons

Foto: publicitātes

«Sapņu fabrikā» somi «Sunrise Avenue»

Foto: publicitātes

«Sinfonietta Rīga» sezonu noslēgs ar klarnetistu Egīlu Šēferu

Foto: publicitātes

Improsaksofona frīstaila trio

Foto: publicitātes

Skride koncertzālē «Baltais flīģelis» sniegs solokoncertu

Foto: publicitātes

IZRĀDES

Sīļa «Sarkangalvīte»

Foto: publicitātes

Traģikomēdija vienā cēlienā - «Valentīna diena»

Foto: publicitātes

Ziedonis un Jaunatnes teātris «Viņi ir manējie»

Foto: publicitātes

Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī pirmizrāde - Īzaks Dunajevskis «Līgavaiņi»

11.05. plkst. 19:00 Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī pirmizrāde - Īzaks Dunajevskis «Līgavaiņi». Režisors Jurijs Laptevs. Lomās - Jurijs Safronovs, Olga Ņikuļina, Andrejs Možeiko, Sergejs Gorohovs, Boriss Ploskihs, Oļegs Teterins, Rihards Lepers, Vadims Grosmans un citi.

TV

Dziesmusvētku ieskaņas raidījums «Lai top!» 2.raidījums

Foto: publicitātes

Četras istabas

Foto: publicitātes

Mammu dzīve

Foto: publicitātes

Saulessvece

Foto: publicitātes
Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu