Kristaps Janičenoks izmēģina spēkus modeļa darbā (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgas ielās parādījies reklāmas plakāts, kurā redzam visai neierastu modeli - VEF Rīga kapteini Kristapu Janičenoku.

Kā izrādas, no tiesas Kristaps Janičenoks ir noslēdzis vienošanos būt par reklāmas seju tirdzniecības centra Galleria Riga izlaidumiem veltītajai kampaņai. Kā pēc tieši izlaiduma kampaņai? Kristaps atzīst, ka viņam savs izlaidums palicis prātā kā skaists notikums un arī šogad viņš labprāt apmeklētu kāda absolventa svinīgo pasākumu.

Foto: Publicitātes foto

Par savu izlaidumu Kristaps Janičenoks stāsta: «Vidusskolas izlaidums bija viens no manas dzīves skaistākajiem mirkļiem. Lai arī liekas, ka tas ir kaut kā noslēgums, bet tomēr tas ir arī kaut kā jauna sākums. Mācījos Rīgas Natālijas Draudziņas ģimnāzijā un jāsaka, ka mana klase bija saliedēta un liels nopelns tam bija mūsu klases audzinātājai Guntai Gultniecei. Esmu lielu pateicību viņai parādā, jo skolas gados man viņa ļoti daudz palīdzēja. Lai arī šogad neesmu saņēmis vēl nevienu ielūgumu uz izlaidumu, es labprāt apmeklētu šādu svinīgu pasākumu. «

Foto: Publicitātes foto

Piedalīšanās reklāmas kampaņas tapšanā bija interesanta un gadījušies arī kuriozi. "Pats esmu 1,95 m garš un sevi uzskatu par gara auguma cilvēku. Meitene, kas piedalījās foto sesijā, lai gan teica, ka ir 1,80 m gara, bet uzvelkot 8 centimetrus augstus papēžus, viņa izrādījās praktiski vienāda garuma ar mani. Tā nu man nācās maksimāli iztaisnot muguru, lai bildē es izskatītos garāks,» atceroties foto sesijas aizkulises stāsta Kristaps Janičenoks.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu