Anete Volmane pievērsusies kikboksam (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

«OKartes» skatuve dalībniece, dziedātāja Anete Volmane pavasari iesākusi ražīgi, dziedātāja ir sākusi apmeklēt grimēšanas kursus, kā arī kikboksa nodarbības.

Dziedātājai vasaras sezonā prasās pēc lielākas fiziskās aktivitātes, tāpēc Anete izmēģināja kikboksu, un viņai tas iepatikās.

«Draudzene pāris gadus trenējas kikboksā, pēdējā laikā daudzus brīvos mirkļus pavadījām kopā sportojot, joka pēc viņa man parādīja pāris paņēmienu, mani tas aizrāva, un tā drīz vien nokļuvu līdz pirmajam treniņam,» pievēršanos kikboksam skaidro Anete.

Kikbokss Anetei palīdz izlādēt uzkrājušās emocijas, uzlabot reakcijas ātrumu un uzturēt sevi formā. Dziedātāja priecājas, ka pievērsusies šim sporta veidam; ne tāpēc, ka būtu bijuši starpgadījumi, kuros sevi jāaizstāv, tomēr uzskata, ka nekad nenāk par skādi prast sevi aizstāvēt.

Foto: No personiskā arhīva

«Grimēšanas apgūšanai pievērsos, jo mani uzrunāja no Starptautiskās make-up mākslas skolas un piedāvāja šādu iespēju; tā kā mani vienmēr ir interesējušas dažādas sievišķīgas lietas, labprāt piekritu šim izaicinājumam,» pievēršanos grima mākslai skaidro Anete.

Dziedātāja uzskata, ka apgūt ko jaunu vienmēr ir lietderīgi. Šobrīd vēl notiek mācību stundas, kurās jāpraktizējas uz modeļiem, pasniedzēju uzraudzībā.

«Apgūstot ko jaunu, protams, gadās smieklīgi atgadījumi, bet tie vairāk ir tādi procesa sīkumi, kuriem vienkārši ir jānotiek, lai nākošajā reizē vairs neatkārtotos. Katram modelim jāatrod sava pieeja, ne visiem piestāv viens un tas pats, mācos izcelt katrā to skaistāko un darīt visu tā, lai galarezultātā būtu prieks par padarīto gan man, gan modelim,» pieredzē dalās Anete.

Anete grima mākslu un stilu strikti nenodala, jo uzskata, ka grims papildina stilu, jo visam ir jābūt harmonijā. Ir jāredz kopējais tēls, un tas nozīmē, ka ir jāorientējas arī modes lietās.

«Mani interesē viss jaunais arī modes industrijā, bet es teiktu, ka tīri veselīgi to visu uztveru un pati neskrienu ik nedēļas pa veikaliem un neesmu traka uz iepirkšanos,» smejas Anete.

Ienākot dzīvē abiem jaunajiem hobijiem, Anete nedomā novērsties no mūzikas, tā ir viņas sirdslieta. Abi hobiji palīdz tikai pilnveidot viņu šajā jomā: kikbokss uzturēt sevi formā, bet grima māksla radīs iespēju pašai parūpēties par savu vizuālo tēlu pirms kāpšanas uz skatuves.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu